BoekenVoordeel in Stadshart Amstelveen.
BoekenVoordeel in Stadshart Amstelveen.
Zakelijk

BoekenVoordeel terug in Amstelveen

29 november 2023 om 08:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Na een afwezigheid van een paar jaar is de 40 jaar oude winkeliersketen BoekenVoordeel sinds twee maanden weer terug in Stadshart Amstelveen op Binnenhof 32. Bij BoekenVoordeel zijn niet alleen heel voordelig (kinder)boeken te vinden, maar ook veel andere leuke artikelen. Denk bijvoorbeeld aan spullen voor een creatieve hobby, spellen, puzzels en méér.


‘Met een winkeloppervlakte van circa 250 vierkante meter is er van alles te vinden voor de prijsbewuste consument. Verdeeld over twee verdiepingen tref je alles aan op het gebied van boeken, spellen, puzzels, creatieve hobby artikelen, films & series maar ook kalenders & agenda’s en een zeer uitgebreid aanbod aan wens- en kerstkaarten,’ licht BoekenVoordeel het assortiment van de winkel toe.

‘Op de eerste verdieping van de winkel tref je dé trend van dit najaar aan: Tiny Houses , dat is modelbouw voor volwassenen. Maar je vindt boven ook legpuzzels, spellen, hobbyartikelen, DVD’s, reisboeken en een opruimhoek met de allerlaatste stuks.’

‘Op de begane grond kan je van alles vinden voor Sint en Kerst: van kalenders tot kerstkaarten en van spelletjes tot de nieuwste boeken. Ook staat hier een zeer uitgebreid aanbod aan kinderboeken voor elke leeftijd.’

‘Met de feestdagen voor de deur kan je bij BoekenVoordeel de perfecte cadeaus kopen voor het hele gezin, vrienden en collega’s. Voor iedere leeftijd en elk budget zit je goed bij de winkel op Binnenhof 32. Onze winkelmedewerkers zien u graag weer langskomen in de komende cadeaumaanden,” aldus BoekenVoordeel in Stadshart Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie