Zena Baroud heeft haar eigen praktijk, Zen Aesthetics, aan de Alpen Rondweg in Amstelveen.
Zena Baroud heeft haar eigen praktijk, Zen Aesthetics, aan de Alpen Rondweg in Amstelveen. Aangeleverd

Lokale Specialist in Amstelveen: Goed in je vel dankzij huidtherapie

8 november 2023 om 14:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Een stralende, effen huid is niet voor iedereen weggelegd. Verschillende huidaandoeningen kunnen zorgen voor een oneffen huid, zoals acne en rosacea. “Huidaandoeningen kunnen een grote impact hebben, ook emotioneel. Zelfs in zo’n mate dat iemands zelfbeeld of -vertrouwen wordt aangetast. Met mijn werk kan ik voor deze mensen het verschil maken,” aldus Zena Baroud. Ze heeft haar eigen praktijk, Zen Aesthetics, aan de Alpen Rondweg in Amstelveen.

EIGEN VISIE

Zena opende 1 oktober de deuren van haar eigen praktijk. “Dat er veel vraag is naar specialistische huidzorg werd al gauw duidelijk. Ruim 9 jaar geleden rondde ik de hbo-huidtherapie studie af. De jaren die volgden heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb in de loop der jaren steeds meer een eigen visie ontwikkeld. Tijd nemen voor de cliënt vind ik heel belangrijk en ik ben eerlijk in de informatie en adviezen die ik geef. Ik hoor vaak terug dat mensen zich vertrouwd bij me voelen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen, wat de basis vormt voor een positieve behandelervaring.”

BEHANDELPLAN

Als huidtherapeut biedt ze zowel cosmetisch gerichte huidbehandelingen aan als huidbehandelingen met een medische indicatie. Daarvoor kunnen cliënten aanspraak maken op hun aanvullende zorgverzekering. “Voordat ik aan een behandeltraject begin, voer ik eerst een intakegesprek met de cliënt. Daar neem ik ruim de tijd voor. Ik wil weten wat de klachten zijn en wat eraan ten grondslag kan liggen. Ik wil een zo ruim mogelijk beeld van wat er aan de hand is en welke factoren een rol kunnen spelen. Daarna stel ik vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op. Dat bestaat uit een combinatie van huidbehandelingen en adviezen over de juiste producten. De voordelen van zo’n combinatie is dat je op alle fronten resultaat bereikt.”

(tekst gaat verder onder de foto)


Zena Baroud. Foto: Aangeleverd

BEHANDELING

Huidbehandeling is altijd maatwerk, iedere huid is anders. “Mijn benadering gaat verder dan oppervlakkige huidbehandelingen. Omdat je huid een weerspiegeling is van je gezondheid geef ik indien nodig ook leef- en voedingsadviezen. Ik geloof in de kracht van samenwerken; zowel met de cliënt als met andere specialisten om tot de kern van het probleem te komen. Alleen zo kom je tot een duurzaam resultaat. Wanneer ik iemands zelfbeeld en uitstraling zie veranderen in de loop der tijd dan geeft dit veel voldoening.”


‘Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen’. Foto: Aangeleverd

LASERBEHANDELING

Laserbehandelingen zijn haar specialiteit. “Lasertherapie kun je voor verschillende zaken inzetten, bijvoorbeeld om gesprongen bloedvaten te verwijderen of pigmentvlekken te verminderen. Je ziet een huid zó opknappen en je merkt ook dat door een laserbehandeling te combineren met andere huidbehandelingen dit zoveel verschil kan maken, de huid wordt egaler en gezonder. Tijdens mijn behandelingen zorg ik ook altijd voor een moment van ontspanning.”

INFORMATIE

De hele maand november zijn er leuke openingsacties! Benieuwd naar wat Zena voor jou kan betekenen? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Een afspraak maken gaat eenvoudig via zen-aesthetics.nl, info@zen-aesthetics.nl of tel. 020-2611578.


Zena Baroud. Foto: Aangeleverd


Huidtherapie bij Zen Aesthetics. Foto: Aangeleverd 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie