Maureen du Toit (rechts) en Ineke, eigenaresse van Dogbeautybar Amstelveen, met het hondenkookboek 'Happy Hond'.
Maureen du Toit (rechts) en Ineke, eigenaresse van Dogbeautybar Amstelveen, met het hondenkookboek 'Happy Hond'. Dogbeautybar Amstelveen
ZAKELIJK

Maureen du Toit signeert hondenkookboek ‘Happy Hond´ bij Dogbeautybar in Amstelveen

4 oktober 2023 om 17:21 Zakelijk

AMSTELVEEN Presentatrice Maureen du Toit heeft haar eigen hondenkookboek ‘Happy Hond’ vandaag speciaal ter gelegenheid van Dierendag gesigneerd bij Dogbeautybar in Amstelveen. Ook was daar op Dierendag een feestelijke middag waar de hondjes in het zonnetje werden gezet met een goodiebag.

Ineke is de trotse eigenaresse van de premium hondentrimsalon aan Prunuslaan 21 waar elke hond centraal staat. Vol liefde en passie wordt een bezoek aan de salon voor elke hond omgetoverd tot een ware beleving. Bij binnenkomst wordt er eerst uitgebreid voor gezorgd dat de hond zich thuis voelt. Vervolgens krijgt de hond een lekkere wasbehandeling met speciale massagetechnieken. Daarna wordt de hond naar wens getrimd en krijgt hij of zij na afloop natuurlijk een lekkere snack mee naar huis. Dot onder het motto: ‘Happy dog, happy life!’

Dat de passie en liefde er vanaf straalt is ook niet gek: Ineke is haar hele leven al gek op dieren en heeft altijd al honden. Dogbeautybar is, zoals de naam al zegt, een beautybar speciaal voor honden, omdat ook honden volgens Ineke een premium experience verdienen.

Bij Dogbeautybar worden regelmatig leuke events voor de honden en hun baasjes georganiseerd, zoals vandaag op Dierendag. Volgens Ineke is Dogbeautybar een absolute hotspot voor hond en baas in Amstelveen. ‘Hou de websitegoed dogbeautybar.nl in de gaten voor leuke acties en events’.


Voor al hondjes was er op Dierendag een goodiebag. 


Dogbeautybar Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie