De Boer Projectondersteuning B.V. is sinds 1 juni 2023 overgenomen door de Cebro groep.
De Boer Projectondersteuning B.V. is sinds 1 juni 2023 overgenomen door de Cebro groep. Cebro Groep
ZAKELIJK

Cebro Groep en De Boer Projectondersteuning B.V. samen verder

22 juni 2023 om 08:00 Zakelijk

RIJSENHOUT De Boer Projectondersteuning B.V. is sinds 1 juni 2023 overgenomen door Cebro groep. Met deze samenwerking spelen beide bedrijven in op de op handen zijnde schaalvergroting en professionalisering in de bouwsector en de logistiek. Met één gezamenlijk doel: next level Bouw & Projectondersteuning.

GEMEENSCHAPPELIJK DOEL

De vernieuwde organisatie voegt twee familiebedrijven samen, waarbij het ondernemerschap en de passie voor dienstverlening en de bouwsector diepgeworteld zit. Samen hebben ze één gezamenlijk doel: next level Bouw & Projectondersteuning.

Doordat beide bedrijven elkaar versterken, realiseren we met deze samenwerking een efficiënte, transparante en duurzame keten, waarbij we ons verbinden aan het succes van ons netwerk van aannemers, leveranciers en klanten. Het bieden van Next Level Kwaliteit staat hierbij te allen tijde voorop.

SCHAALVERGROTING EN PROFESSIONALISERING

Met de samenwerking spelen Cebro en De Boer in op de schaalvergroting en professionalisering die gaande is in de Bouwsector en logistiek. Het is een onderstreping van de groeiambities van beide bedrijven. Geen groei om de groei, maar groeien om dicht bij de klant te blijven en daardoor optimaal de klant van dienst te kunnen zijn.

KRACHT VAN SAMENWERKING 

Ondanks dat De Boer Projectondersteuning B.V. is overgenomen door de Cebro Groep, blijft de eigen bedrijfsnaam behouden evenals de huidige focus. Opgebouwde relaties worden met vertrouwen voortgezet en klanten blijven samenwerken met dezelfde vertrouwde gezichten. De samenwerking behelst een bundeling van kennis en ervaring, van de bron tot en met de oplevering. Met als resultaat een stabiele en toekomstbestendige partner in de bouw en logistiek.

Meer informatie over de Cebro Groep en De Boer Projectondersteuning is respectievelijk te vinden op: www.cebro.nl en www.deboerbv.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie