Een van de biljartleraren in actie.
Een van de biljartleraren in actie. Biljartcentrum Park Startbaan
Zakelijk

Biljartcentrum Park Startbaan volop actief met eigen biljartschool

20 april 2023 om 11:46 Zakelijk

AMSTELVEEN Het biljartcentrum van Park Startbaan is volop in beweging. Sinds begin maart is het biljartcentrum al uitgebreid met een eigen biljartschool. Daar bleek al meteen veel belangstelling voor te bestaan, getuige het grote aantal enthousiaste deelnemers, dat zich heeft aangemeld. Op zaterdag 13 mei zijn alle biljarters welkom om te komen meedoen aan de Biljartclinics, die dan door de biljartleraren worden gegeven. Geheel nieuw is de Biljartladder, die vanaf 15 mei wordt gestart. Daar kunnen alle biljarters aan meedoen, die bij verenigingen spelen, maar ook niet-leden en biljarters van andere locaties.

OPEN BILJARTSCHOOL

Aan de biljartschool zijn drie ervaren biljartleraren verbonden, ieder met z’n eigen kwaliteiten. Vakmensen, die op basis van uitgebreide ervaring en kwalificatie klaar staan om biljarters te begeleiden in het aanleren of verbeteren van hun spel. De leraren hebben een duidelijke missie: biljarters begeleiden in het verhogen van het spelplezier en het verbeteren van het spelniveau in de fascinerende biljartsport. Paul Beijnes, Peter Oskam en Richard Gustke zijn onze biljartleraren. Zij geven individueel les of in kleine groepjes, zowel aan beginners als aan gevorderde biljarters.

PERSOONLIJKE LESPROGRAMMA’S

Alle lessen hebben een sterk individueel karakter en sluiten aan bij het niveau en de wensen van de biljarter. Daarom geven de leraren de voorkeur aan individuele lessen of lessen voor kleine groepjes tot maximaal 3 biljarters. De lessen worden bij voorkeur gegeven op vrijdag, zaterdag en zondag en zijn altijd op afspraak.

ALLEEN KOSTEN VAN DE BILJARTLERAREN

De kosten van de biljartschool zijn beperkt tot de gebruikelijke tarieven van de ervaren biljartleraren. Tafelhuur en materiaal zijn inbegrepen. Kosten per persoon zijn lager bij groepjes van 2 of 3 biljarters. Om voldoende te kunnen oefenen bestaan de lesprogramma’s uit een afgesproken serie van lessen.

BILJARTCLINICS OP 13 MEI

De nieuwe biljartschool staat open voor iedereen, die zijn of haar spelniveau wil verbeteren. Biljartcentrum Park Startbaan nodigt biljarters en oud-biljarters en iedereen, die vroeger wel eens heeft gebiljart uit, om zich in te schrijven voor de Biljartclinics, die door de nieuwe biljartschool op zaterdag 13 mei worden georganiseerd. Een betere manier om kennis te maken met de leraren van de nieuwe biljartschool is er niet. Voor de clinics zijn beperkt plaatsen beschikbaar, inschrijving is vereist.

(Tekst gaat door onder de foto)


Biljartcentrum Park Startbaan

MAAK KENNIS MET DE BILJARTSCHOOL

Schrijf je nu in voor de Biljartclinics op 13 mei van 11.00 tot 12.30 uur, of van 13.30 tot 15.00 uur. Doe het nu, want er is maar beperkt plaats. De biljartclinic wordt aangeboden voor de lage prijs van 9,95 euro per persoon (inclusief tafelhuur en gebruik van keu en ballen), met een kopje koffie of een drankje erbij.

BILJARTLADDER

Nieuw op het programma van het biljartcentrum is de Biljartladder die op 15 mei van start gaat. Er bestaan laddercompetities in vele sporten, maar in de biljartsport is de ladder nog nieuw. Biljarters van vergelijkbaar niveau spelen partijen tegen elkaar, met de bedoeling om hun plaats op de ranglijst te verbeteren. Maar het gaat er natuurlijk om, dat je speelt tegen nieuwe tegenstanders, die je nog niet kent. Ideaal dus om meer ervaring op te doen en je spel te verbeteren en nieuwe contacten op te doen.

Voor meer informatie over de biljartschool, om in te schrijven voor de clinics op zaterdag 13 mei, en om je op te geven voor de biljartladder, ga naar parkstartbaan.nl/biljartcentrum voor alles wat je moet weten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie