Kekerij Morning Glory
Kekerij Morning Glory Kwekerij Morning Glory
Advertorial

Plantenparadijs Kwekerij Morning Glory

Zakelijk

AALSMEER  Kwekerij Morning Glory uit Aalsmeer is de afgelopen jaren flink uitgebreid. De plantenliefhebber vindt er niet alleen een nog groter assortiment bijzondere tuinplanten, ook de kwekerij zelf is vergroot met extra teelt- en plantverkoopruimte en extra parkeergelegenheid. “We kunnen nu een ruimer en groter assortiment planten aan onze bezoekers presenteren en hebben zelf ook meer mogelijkheden voor overwintering en teelt van onze planten,” vertellen eigenaren Chris en Caroline Tilanus.

Breed assortiment bijzondere tuinplanten Bij Kwekerij Morning Glory vinden de bezoekers een groot assortiment bijzondere tuinplanten. Dit varieert van eenjarige zomerbloeiers tot een groot assortiment vaste planten voor zowel de zon als de schaduw, meerjarig vorstgevoelige planten, Salvia’s, kruiden en grassen. In het najaar is er ruimekeuze aan wintergroene en winterbloeiende planten om voor het winterseizoen potten, bakken enbaskets mee te vullen. Chris Tilanus: “Onze klanten komen vanuit heel Nederland en België van wege ons bijzondere assortiment en zeer grote variëteit aan tuinplanten. Er is voor ieder wat wils.”

Hanging baskets in voor- en najaar Kwekerij Morning Glory is ook bekend vanwege haar hanging baskets. Caroline Tilanus: “De basketsmaken wij volgens eigen ontwerpen. In het voorjaar hebben wij zomerbaskets met eenjarige zomerbloeiers hangen in verschillende kleurthema’s. In het najaar hebben wij onze winter hanging baskets. Per basket verwerken wij zo’n 20 verschillende planten.”

Het bezoekadres van Kwekerij Morning Glory is Noordpolderweg 6 in Aalsmeer. Voor meer informatie kwekerijmorningglory.nl

advertentie
advertentie