Iedereen is komend weekeinde welkom bij TUI in het Stadshart.
Iedereen is komend weekeinde welkom bij TUI in het Stadshart. Aangeleverd TUI

Feestweekend TUI Amstelveen 8 en 9 april met kans op mooie prijzen

Zakelijk

AMSTELVEEN Droom je al van je volgende vakantie? Het TUI logo, de welbekende TUI smile, hangt al jaren aan de gevel van TUI Amstelveen in het Stadshart en lacht je toe. Nu we weer volop mogen reizen staat er een enthousiast team van ervaren reisprofessionals klaar om je te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI en ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Amstelveen te boeken. 

Retail Regiomanager TUI, Maarten Kagie, zegt: “Ik kan mij voorstellen dat iedereen staat te trappelen om er een reislustige zomer van te maken, wij kunnen in ieder geval niet wachten om iedereen met een TUI Smile te verwelkomen en herinneringen te boeken!”

[MAAK KANS OP PRIJZEN] Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april organiseert TUI een feestelijk weekend voor de klanten. Kom deze twee dagen naar de incheckbalie in TUI Amstelveen en ontvang hier je eigen boardingpas. Dan maak je kans op één van deze geweldige prijzen: 6 x per dag op beide dagen een reischeque ter waarde van 50 euro; vrijdag 8 

april 1 x een reischeque ter waarde van 250 euro; zaterdag 9 april 1 x een reischeque ter waarde van 250 euro.

[CONTACT] Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom in de winkel van TUI Amstelveen. Een afspraak maken is niet nodig, loop gerust binnen. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen. TUI Amstelveen, Rembrandtweg 43, 020-6411055, amstelveen@tui.nl

[OPENINGSTIJDEN] Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

advertentie