Afbeelding
FC Tuinmeubelen

FC Tuinmeubelen voor complete tuinsets en accessoires

Zakelijk

MIJDRECHT De eerste paar mooie dagen van het voorjaar zijn alweer achter de rug. Reden voor veel tuin- en balkonbezitters om eens kritisch te kijken naar hun buitenmeubilair. Wie plannen heeft om nieuwe tuinmeubels aan te schaffen kan terecht bij FC Tuinmeubelen, Nijverheidsweg 2 in Mijdrecht.

Eigenaar Kor Drijfhout zit al bijna dertig jaar in het vak. Behalve merken als 4 Seasons Outdoor, Applebee en Alexander Rose, verkoopt hij ook eigen import. Daarvoor gaat hij zelf naar China om nieuwe en bijzondere producten te zoeken. Kor kan met zijn kennis en ervaring zijn klanten goed advies geven bij hun keuze van tuinmeubilair. “Er zijn momenteel niet echt trends op het gebied van tuinmeubelen. We zijn er vooral op gespecialiseerd om de wensen van de klant waar te maken.”

Behalve de showroom aan de Nijverheidsweg heeft FC Tuinmeubelen ook een uitgebreide website waar alle artikelen op te vinden zijn. “Als je wil weten wat er allemaal te koop is op dit gebied moet je vooral een kijkje nemen op www.fc-tuinmeubelen.nl “, aldus Kor.

FC Tuinmeubelen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op maandag is de showroom gesloten. In het paasweekend is de zaak eerste paasdag, 17 april, gesloten. Tweede paasdag, maandag 18 april, is FC Tuinmeubelen geopend.

FC Tuinmeubelen, Nijverheidsweg 2, 3641 RR Mijdrecht, 06-110 555 24, info@fc-tuinmeubelen.nl, www.fc-tuinmeubelen.nl

advertentie
advertentie