Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Adventskalender Visit Amstelveen binnenkort van start

29 november 2021 om 12:50 Zakelijk

AMSTELVEEN Inwoners van Amstelveen kunnen vanaf 1 december weer meedoen aan de Adventskalender van Visit Amstelveen. 24 dagen lang zijn er mooie prijzen te winnen, aangeboden door Amstelveense organisaties en ondernemers. Proeverijen, voorstellingen en overnachtingen: het komt allemaal voorbij terwijl er wordt afgeteld naar kerst. Vorig jaar konden onder meer VIP-kaarten bij het Nationaal Tennis Centrum en een combimenu bij Abina gewonnen worden. Ook dit jaar trakteren de Amstelveense organisaties op fraaie prijzen. Kijk voor meer informatie op www.visitamstelveen.nl/adventskalender  

VisitAmstelveen is gemaakt voor en door Amstelveen. Samen met haar 300 partners op het platform, presenteert de gemeente Amstelveen het aanbod op gebied van toerisme, recreatie en cultuur voor de inwoners en de bezoekers van Amstelveen. Naast de Uitagenda met de dagelijkse activiteiten in de stad, is er op www.visitamstelveen.nl ook informatie over evenementen, natuur, cultuur, horeca, historie en winkelen te vinden. 

LOKALE ONDERNEMERS De coronacrisis is een moeilijke tijd voor veel Amstelveense winkeliers. Maar ook een tijd van nieuwe ideeën en ongekende creativiteit. Bij veel Amstelveense winkels kan tegenwoordig bijvoorbeeld ook online besteld worden of is winkelen op afspraak mogelijk. Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand en betaal met pin. De gemeente roept op om de Amstelveense winkeliers te steunen door lokaal de kerstinkopen te doen. Om dat zo veilig mogelijk te doen is het advies: begin vroeg met inkopen doen en winkel op rustige momenten. Parkeren in garage Stadsplein is van maandag tot en met donderdag 1,5 uur gratis. Kijk voor Amstelveense winkelinitiatieven op www.visitamstelveen.nl/nl/winkelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie