Slagerij Groenhof is ruim opgezet en heeft een moderne inrichting.
Slagerij Groenhof is ruim opgezet en heeft een moderne inrichting. Eigen foto

Nieuwe slagerij geopend in winkelcentrum Groenhof

3 november 2021 om 14:20 Zakelijk

AMSTELVEEN Na veel te lange leegstand van het winkelpand waarin ooit de groenteman zat in winkelcentrum Groenhof, is daar onlangs een nieuwe slagerij geopend. Marijke Koopmans en haar partner Asim Gozegir hebben samen met zoon en schoondochter na vele jaren hun succesvolle slagerij in Amsterdam verkocht en zijn een nieuwe zaak begonnen in het Amstelveense Groenhof. De nieuwe slagerij mag er zijn en is een lust voor het oog. De winkel heeft een moderne inrichting en een warme uitstraling en is buitengewoon ruim opgezet.


Mede door het feit dat er veel expats in Amstelveen wonen is er voor gekozen om Halal-vlees aan te bieden. Naast het mooie assortiment kwaliteitsvlees van rund, kalf en lam, verkoopt Slagerij Groenhof ook gevogelte.
Centraal gelegen in de winkel tref je een prachtig ingerichte zogenaamde ‘fresh foodbar’ aan met daarin: huisgemaakte kant en klare maaltijden die door Marijke dagelijks met verse ingrediënten en veel passie worden bereid.
Maar ook allerlei heerlijkheden voor bijvoorbeeld de borrelplank zijn er te vinden. Denk hierbij aan diverse soorten olijven, zongedroogde tomaatjes, zelfgemaakte tapenades en spreads, salades, verse zachte kazen, dolma’s, baklava en diverse belegde broodjes met onder andere verse warme grillworst of een gehaktballetje.
Achter in de winkel is een koelvitrinewand met Turkse specialiteiten zoals vleeswaren, worsten, Böregi, Turkse pizza’s en diverse snacks zoals: kiphamburgers en kipkroketten.
Tenslotte verkopen Marijke en Asim een indrukwekkende hoeveelheid aan specerijen en sauzen afkomstig uit alle windstreken.

Kortom Slagerij Groenhof is een veelzijdige en een mooie aanwinst voor Amstelveen en het Groenhof in het bijzonder.
De uiterst vriendelijke bediening maakt dat je je prima op je gemak voelt in de winkel. Het is dan ook geen probleem om soms even te wachten tot je wordt geholpen.
Kijk dan rustig om je heen in deze prachtig ingerichte zaak, je hoeft je geen moment te vervelen en laat je vooral inspireren.
Zaterdagmiddag 6 november is iedereen uitgenodigd om bij Slagerij Groenhof van de specialiteiten en delicatessen te gaan proeven.


Centraal in de winkel staat de fresh foodbar waar huisgemaakte kant-en-klare maaltijden te vinden zijn. (Eigen foto)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie