Afbeelding
Marinke Davelaar

Ontdek je eigen ritme bij Zest Your Life Bewust bewegen

1 september 2021 om 10:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Wat wordt jouw ritme? Nu de vakantie voorbij is, is de drukte van alledag weer begonnen. Voor mij is dat weer even wennen. Zorgen dat er weer regelmaat komt in het dagelijks leven. Op tijd opstaan, kinderen naar school en met volle kracht weer aan het werk. In de natuur heeft álles een ritme en gaat volgens een natuurlijke, organische flow.

Ondanks dat we in deze Westerse wereld ver verwijderd zijn geraakt van deze natuurlijke flow, blijven we onderdeel van de natuur. Hierom is het belangrijk om te ontdekken wat het natuurlijke ritme is voor jezelf. 

Wij vinden het belangrijk hierin te kunnen ondersteunen. De trainingen van Zest Your Life zijn er daarom op gericht om in contact te komen met je lichaam en te leren voelen wat goed voor je is en hoe dat te combineren met je dagelijkse ritme. Bewust bewegen met yoga, chineng qigong, pilates en/of krachttraining. Door herhaling ontstaat jouw natuurlijke flow. Voor mij helpt het herhalen van mijn trainingen om mijn eigen ritme voor nu te ontdekken en wordt het een gewoonte. 

Wanneer je wilt gaan trainen bij Zest Your Life kijk ik eerst samen met jou welke trainingen nú bij jou passen. En helpen we zo jouw ritme te vinden. Je start met 8 verschillende lessen in 4 weken tijd te volgen. Zo kan je uitproberen welke trainingen op dit moment goed voor jou zijn en een ritme opbouwen. Wij zijn er voor iedereen, man, vrouw, jong, oud, in welke fase van je leven je ook zit om jouw natuurlijke flow te ontdekken. Het lesaanbod bij Zest Your Life is heel divers. Werk aan je kracht, ontspanning en vitaliteit. Ervaar het zelf.

Vanaf 30 augustus starten we met een nieuw rooster met een aantal nieuwe lessen. Waaronder de Fit & Vitaal les voor senioren om gezond oud te worden en te blijven, een Stress Release les om je bewust te worden van stress, zodat je dit kan leren loslaten en in balans blijft. Wil je eerst vrijblijvend komen ervaren, kom dan naar onze open dag op zaterdag 25 september van 12.00 tot 17.00 uur. Volg lessen, doe inspiratie op en ervaar de kracht van Zest Your Life. Kom in beweging en vind je natuurlijke ritme!

Zest Your Life, Eleanor Rooseveltlaan 102, 1183 CL Amstelveen, https://zestyourlife.nl, info@zestyourlife.nl, 020-3637577

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie