Afbeelding
Foto: Étienne Beauregard

Hoe vind je als starter goede makelaars in Amstelveen?

Zakelijk

AMSTELVEEN Een huis vinden in de Randstad is voor veel starters nog niet eenvoudig, en Amstelveen is hierop geen uitzondering. Ook is het algemeen bekend dat een goede makelaar de kansen op een succesvolle aankoop kan vergroten. De makelaars van Makelaar Amstelveen delen daarom hun belangrijkste tips bij het selecteren van de juiste lokale makelaardij.

Tip 1: Kies een makelaardij die past bij je budget.

Zoals er makelaarskantoren zijn die zich richten op de bovenkant van de markt, zijn er ook makelaars die zich juist richten op het midden- of juist goedkopere segment van de Amstelveense woningmarkt. Let dus goed of de makelaar past bij jouw budget. Een makelaar die in een Bentley komt aanrijden kan best kundig zijn, maar past misschien minder goed bij starters die zoeken op de Amstelveense woningmarkt.

Tip 2: Kies voor makelaars met een zoekservice. 

Je zou kunnen denken dat iedereen die op Funda zoekt ook hetzelfde vindt. Dat is waar, maar wist je dat sommige makelaars een zoekservice aanbieden waardoor je eerder het nieuwe aanbod van makelaars ziet, dan bezoekers van Funda? Hierdoor kun je voorkomen dat alle bezichtigingen voor een gewilde woning al volgepland zijn, ook al staat de advertentie nog maar een paar uur op de populaire huizensite.

Tip 3: Kies voor een lokale makelaar uit Amstelveen. 

Veel Amsterdamse makelaars bieden hun services ook aan in de hele regio, zoals Amstelveen. Maar kent een makelaar uit Amsterdam alle wijken van Amstelveen echt net zo goed als een Amstelveense makelaar? Een lokaal bekende makelaar kent iedere buurt, en kan ontdekken of er straten zijn waar je misschien meer of minder op je plek bent. Kies daarom voor een goed bekende lokale Amstelveense makelaar en vertel deze makelaardij over al je woonwensen.

Tip 4: Kies voor een Amstelveense aankoopmakelaar

Een huis kopen in Amstelveen doe je niet zomaar. Het is misschien wel de grootste aankoop in je leven. Daarom is het, juist in de overspannen woningmarkt van Amstelveen, zeer verstandig een Amstelveense aankoopmakelaar mee te nemen. Verkopers nemen je serieuzer en bovendien wordt je goed ingelicht over de te verwachten verkoopprijs. Hiermee voorkom je dat je veel te veel biedt en bovendien wordt de kans op een huis sterk vergroot.

advertentie