De telefoonwinkel is gevestigd aan de Amsterdamseweg.
De telefoonwinkel is gevestigd aan de Amsterdamseweg. PR

Gsm Exchange: reparatie en verkoop

2 juni 2021 om 09:45 Zakelijk

Garantie op alle uitgevoerde reparaties

AMSTELVEEN Wie op zoek is naar een goed adres voor de reparatie van een defecte telefoon, is bij Gsm Exchange aan de Amsterdamseweg 207 aan het juiste adres. De telefoonwinkel is sinds maart geopend. Bij Gsm Exchange kunt u zorgeloos uw telefoon laten maken. Het apparaat wordt grondig nagekeken en zo mogelijk gerepareerd. Daarnaast kunt u onder meer bij de winkel terecht voor diverse nieuwe en tweedehands smartphones en tablets, accessoires en het afsluiten van telefoonabonnementen.

Is de telefoon, laptop of tablet kapot? Dat is vervelend! In plaats van deze naar de leverancier te sturen en vaak weken te moeten wachten tot deze retour wordt gezonden of diep in de buidel te moeten tasten voor een nieuw exemplaar, kun je ook met je apparatuur langs Gsm Exchange gaan. “We beschikken over de middelen en de kennis om bijvoorbeeld uw telefoon te maken,” aldus eigenaar Nawin Anand. “De telefoon wordt snel gerepareerd. Klanten kunnen tijdens de reparatie gewoon wachten in de winkel. Een reparatie kost doorgaans niet veel tijd en we geven garantie op alle uitgevoerde reparaties.”

TWEEDE LEVEN Nawin Anand vindt het belangrijk om telefoons, laptops en tablets een tweede leven te geven. “Het zijn belangrijke apparaten voor onze klanten. Een leven zonder dergelijke hulpmiddelen is niet meer denkbaar. Op deze informatiedragers staan vaak belangrijke documenten en informatie. Foto’s van bijzondere momenten en dierbare herinneringen. Niet gek dat mensen graag hun apparaat gerepareerd zien.” Reparatie levert daarnaast nog een belangrijk voordeel. Met het verlengen van de levensduur van dergelijke apparatuur worden grondstoffen, energie en water gespaard. Het levert minder afval op en je bespaart aanzienlijk op de kosten: dergelijke informatiedragers zijn kostbaar.

ACCESSOIRES Naast reparatie kun je bij Gsm Exchange ook terecht voor accessoires voor alle smartphones en tablets. Denk bijvoorbeeld aan beschermhoesjes, waarmee de kans op beschadigingen van het scherm verkleind worden. Je oude apparatuur kun je inruilen en er zijn nieuwe en tweedehands telefoons en tablets te koop. Via Gsm Exchange kun je tevens telefoonabonnementen afsluiten en beltegoed kopen.

Kortom, verdient uw telefoon, laptop of tablet een tweede leven? Of heeft u vragen over een telefoon, laptop of tablet? Neem dan contact op met de medewerkers van Gsm Exchange via telefoonnummer 06-44445234 of stuur een mail naar info@gsmexchange.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie