Afbeelding
PR

Showrooms Automotive-centre Van Nieuwkerk weer geopend voor al het publiek

12 mei 2021 om 07:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Automotive-centre Van Nieuwkerk is weer geopend zonder afspraak. De overheid heeft aangekondigd dat winkelen op afspraak niet meer nodig is dus Van Nieuwkerk opent zijn showrooms weer voor al het publiek. 

“We zijn blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen wanneer hij of zij dat wil en zonder afspraak. Het geeft de klanten een hoop meer vrijheid. We zien er naar uit om onze klanten weer zonder afspraak te mogen ontvangen”, aldus Enzo, verkoopadviseur bij Van Nieuwkerk. 

De maatregelen rondom COVID-19 worden langzaam versoepeld en als gevolg daarvan zullen er ook meer mensen weer de weg op gaan en erop uittrekken. Bij Automotive-centre Van Nieuwkerk merken ze dat er meer interesse is voor de aankoop van een andere auto. Daarom bieden zij nu spectaculaire acties aan op nieuwe modellen met een goede inruilprijs voor de huidige auto.

Zo kunnen nu alle Mazda modellen aangeschaft worden met minimaal 1.000 euro voorraadkorting. Ook zijn er extra scherpe private lease tarieven zodat het al voor 275 euro mogelijk is om in een Mazda 2 te rijden en voor maar 385 euro in de CX-30. Automotive-centre Van Nieuwkerk is gevestigd aan de Hoogoorddreef 41 te Amsterdam. Maar ook bij Automotive-centre Van Nieuwkerk in Mijdrecht aan Bozenhoven 36 kan men terecht voor onderhoud, reparaties en schades. 

Bekijk alle acties op mazda.vannieuwkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie