Door fijne verneveling van water blijven groente en fruit langer vers.
Door fijne verneveling van water blijven groente en fruit langer vers. Albert Heijn

Albert Heijn Bourgondischelaan vernieuwd

31 maart 2021 om 16:25 Zakelijk

AMSTELVEEN Albert Heijn aan de Bourgondischelaan opende afgelopen week weer de deuren na een ingrijpende verbouwing. Murat Tasli, die al heel lang in deze winkel werkt, knipte samen met assistent manager Marleen Terlouw-Kuite en supermarktmanager Victor Kraaijeveld het lintje door.

Albert Heijn Bourgondischelaan heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, verse maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel is duurzamer en afrekenen gaat nu een stuk sneller met acht zelfscankassa’s.

“Klanten weten niet wat ze zien als ze binnenkomen, iedereen is heel erg enthousiast”, zegt supermarktmanager Victor Kraaijeveld trots. “We zijn natuurlijk een maand dicht geweest omdat ook de fundering van de vloer volledig gerenoveerd moest worden. We hebben er een fantastische nieuwe winkel voor teruggekregen, met veel meer ruimte en veel meer vers.”

Tijdens de gehele verbouwing zijn er filmopnames gemaakt. “Het is indrukwekkend om te zien hoe deze verbouwing is verlopen, alles is letterlijk vanaf de grond opgebouwd tot aan deze prachtige winkel binnen vier weken,” zegt Victor Kraaijeveld.

De film is te zien op de facebookpagina van AH Bourgondischelaan (www.facebook.com/AHBourgondischelaan).

VERS Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld aan groente en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven.

Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en verse maaltijden.

Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven en vind je taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. “Ook hebben we een uitgebreider assortiment vegetarische producten,” voegt Victor Kraaijeveld toe.

DIGITALE INNOVATIES Albert Heijn kan klanten nu nog meer inspireren. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

Ook heeft de winkel nu acht zelfscankassa’s met handscanners. “Met de handscanner of de AH app op je mobiel kan je in de winkel de producten scannen en snel afrekenen bij de zelfscankassa,” aldus de supermarktmanager.

Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingesprongen op veranderingen in het assortiment.

DUURZAAMHEID Albert Heijn Bourgondischelaan heeft overal nu ledverlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. “De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op”, legt Victor Kraaijeveld uit.

OPENINGSTIJDEN Albert Heijn Bourgondischelaan is van maandag tot en met zondag open vanaf 8.00 uur. De winkel sluit elke dag om 22.00 uur, maar zolang de avondklok is ingesteld sluit de winkel elke dag om 21.45 uur.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie