Victor Kraaijeveld van AH Bourgondischelaan: “Meer ruimte, meer vers en betaalgemak in onze vernieuwde Albert Heijn.”
Victor Kraaijeveld van AH Bourgondischelaan: “Meer ruimte, meer vers en betaalgemak in onze vernieuwde Albert Heijn.” Albert Heijn Bourgondischelaan

Albert Heijn Bourgondischelaan krijgt complete metamorfose

11 februari 2021 om 09:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Albert Heijn aan de Bourgondischelaan 14-28 in Amstelveen sluit zondag 21 februari om 18.00 uur voor een maand de deuren. De winkel wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn, waarbij ook de vloerfundering volledig wordt gerenoveerd. Dinsdag 23 maart om 11.00 uur gaat Albert Heijn weer open. Dan kunnen klanten kennismaken met een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen gemakkelijker en sneller met zelfscankassa’s.


VERS “Onze winkel krijgt een complete metamorfose,” zegt supermarktmanager Victor Kraaijeveld enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar met de nieuwe inrichting wordt de winkel ruimer van opzet, met meer aandacht voor vers. Ook wordt de vloer volledig gerenoveerd. Dat is de reden dat we een maand moeten sluiten. Als we op 23 maart de deuren weer openen gaan we onze klanten zeker verrassen met een prachtige winkel met veel meer verse producten en meer betaalgemak.”

BOODSCHAPPENSERVICE Voor oudere vaste klanten zet AH Bourgondischelaan een boodschappenservice op tijdens de sluiting. “Het is voor klanten die op leeftijd zijn of slecht ter been erg lastig om een maand lang ergens anders boodschappen te moeten doen. Vandaar dat we deze tijdelijke boodschappenservice opzetten. In de winkel geven we graag alle informatie hierover”, aldus Victor Kraaijeveld.

Tijdens de verbouwing van Albert Heijn Bourgondischelaan kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Westelijk Halfrond 70 en Albert Heijn Rembrandtweg 49, beide in Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie