Afbeelding
Dacia

Stap als één van de eersten in de nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway

3 februari 2021 om 11:50 Zakelijk

AMSTELVEEN Bij Autobedrijf Nieuwendijk zijn ze erg blij. Ze hebben namelijk niet één, maar twee nieuwe automodellen in hun showrooms.

Eén blik op de nieuwe Sandero en Sandero Stepway leert dat beide wagens opnieuw op en top Dacia zijn. En, zoals gebruikelijk bij Dacia, wordt alles wat de koper verwacht van een auto, geboden voor een Dacia-prijs. De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf 13.490 euro of tegen een vast maandbedrag. En daarnaast nu ook leverbaar met automaat.

DYNAMISCH EN ROBUUST Beide nieuwkomers trekken de aandacht met een stoer silhouet, vloeiende lijnen en opvallende Y-vormige led-verlichting. De nieuwe Dacia Sandero is een dynamische stadsauto met een ruim interieur en veel bagage- en opbergruimte, de nieuwe Dacia Sandero Stepway is een veelzijdige crossover met hoge instap en een hoge zitplaats, omringd door comfort en functionaliteit. Wie de nieuwe Sandero wil uitproberen kan nog steeds een proefrit maken vanuit huis!

PROEFRIT AAN HUIS De verkoopadviseurs van Nieuwendijk brengen de nieuwe Sandero tot voor de deur, zodat de proefrit veilig en verantwoord gemaakt kan worden. Dat is het persoonlijke contact dat klanten gewend zijn van Autobedrijf Nieuwendijk maar dan op afstand. Benieuwd hoe ze bij Autobedrijf Nieuwendijk met de huidige maatregelen tóch nog kunnen helpen bij het uitzoeken van een nieuwe auto? Kijk dan snel even de video op hun Youtube-kanaal gemaakt door hun collega’s uit Aalsmeer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie