OA-directeur Darshan Sloot en de nieuwe voorzitter Rob van den Helder.
OA-directeur Darshan Sloot en de nieuwe voorzitter Rob van den Helder. Ondernemersvereniging Amstelveen

Ondernemersvereniging Amstelveen lanceert bij start nieuw jaar app voor leden

5 januari 2021 om 11:26 Zakelijk

AMSTELVEEN Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) lanceert bij de start van het nieuwe jaar een besloten app voor haar leden. Volgens de vereniging is dit nieuwe communicatiemiddel vooral in deze tijd van belang, nu fysieke bijeenkomsten vanwege de coronamaatregelen schaars zijn en de communicatie steeds meer versnippert.

De Ondernemersvereniging Amstelveen bestaat 30 jaar. Volgens de OA is zij in die tijd uitgegroeid tot een krachtig en betrokken ondernemersnetwerk, waar mensen elkaar persoonlijk kennen en waar de gunfactor, het solidariteitsgevoel en de bereidheid om elkaar te helpen groot zijn. De vereniging investeert juist nu in de verenigingsapp, omdat zij gelooft dat dit positief zal bijdragen aan de onderlinge verbindingen en communicatie tussen de leden en de communicatie van de vereniging met haar leden.

“Veel ondernemers hebben hun omzet en/of opgebouwde reserves als gevolg van de coronacrisis (enorm) zien teruglopen, terwijl voor anderen de omzet juist is toegenomen. Hoe kunnen zij elkaar helpen? En waar kunnen wij hulp bieden? Dat is waar onze vereniging het komende jaar op gaat inzetten onder de noemer ‘Meer voor elkaar!’. De app is een middel waarmee leden elkaar makkelijker en sneller kunnen vinden en benaderen,” aldus OA-directeur Darshan Sloot.

De OA App biedt volgens ondernemersvereniging diverse voordelen. Leden kunnen met de app snel en eenvoudig contact maken én houden met alle andere leden van de OA. Ook krijgen ze met de app altijd en overal direct toegang tot het OA-netwerk en blijven ze op de hoogte van het laatste nieuws en de verenigingsactiviteiten.

De besloten app biedt onder meer een overzicht van alle leden met een uitgebreide zoekfunctie en een een ‘smoelenboek’ van alle contactpersonen. Verder biedt de app de mogelijkheid om net als op Linkedin persoonlijke contacten te leggen met andere leden. Ook is het mogelijk om een 1 op 1 chatfunctie te gebruiken en biedt de app de mogelijkheid voor de OA om groepen (communities) aan te maken voor Group Chat. Tevens biedt de app een actueel overzicht van de activiteiten en de deelnemers en worden vraag en aanbod op zakelijk gebied bij elkaar gebracht. Tot slot blijven de leden via de app altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

De app wordt donderdag 7 januari officieel gepresenteerd tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie voor leden van de Ondernemersvereniging. Tijdens de receptie houdt de nieuwe voorzitter Rob van den Helder zijn eerste nieuwjaarstoespraak. Daarna houdt Pim Balkestein van Bundeling (leverancier van de app) een korte presentatie over de kansen en mogelijkheden die de app biedt.

De verengingsapp van de OA is ontwikkeld door Bundeling en mede mogelijk gemaakt door OA-leden Rabobank Amstel en Vecht, BDO, Victoria Consult, Groupcard en FrisoXpert.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie