Day to Day uitvaartbegeleiding
Day to Day uitvaartbegeleiding Eigen foto

De Witte Roos gaat verder als Day to Day

13 november 2020 om 15:01 Zakelijk

UITHOORN De Witte Roos is een bekende naam in de regio Amstelveen en Uithoorn. In 2018 heeft Day to Day uitvaartbegeleiding De Witte Roos overgenomen van Francisca Stoffels. De zussen Daisy en Daniëlle zijn de gezichten achter Day to Day.

NIEUWE NAAM, VERTROUWDE SERVICE Day to Day is een moderne en toegankelijke uitvaartonderneming. De Witte Roos heeft nu dan wel een nieuwe naam en ander gezicht, de goede service is gebleven. Tijd is voor de zussen van Day to Day een belangrijke factor in de periode vlak na het overlijden van een dierbare. Alles draait om het begeleiden van families in die periode. Met oprechte aandacht en zonder op de klok te kijken.

AFSCHEIDSRUIMTE IN UITHOORN Day to Day heeft ook de afscheidsruimte in Uithoorn overgenomen van De Witte Roos. Deze locatie heeft een huiselijke sfeer. Over de inrichting hiervan is goed nagedacht. De zussen wilden hiermee de best mogelijke vervanging bieden van een thuisopbaring. Nabestaanden krijgen een eigen sleutel waarmee ze 24 uur per dag naar binnen kunnen. Het is mogelijk om de ruimte in te richten met persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld foto’s. In de relaxte sfeer van de afscheidsruimte voelen families zich al snel op hun gemak. Dit is een waardevolle ervaring tijdens de emotionele periode rondom een uitvaart.

ALLES ONDER ÉÉN DAK Day to Day staat nabestaanden bij die net een dierbare zijn verloren. Van het opbaren tot aan de uitvaartceremonie en praktische hulp na het overlijden. De zussen benadrukken dat het laatste afscheid plaats kan vinden op diverse locaties. Nabestaanden weten niet altijd dat zij niet vastzitten aan een uitvaartcentrum. Een uitvaartceremonie kan bijvoorbeeld ook georganiseerd worden in de eigen tuin of het favoriete restaurant van de overledene.

Alles wat bij een uitvaart komt kijken onder één dak, net als bij De Witte Roos het geval was. Daisy en Daniëlle hebben er uiteraard hun eigen draai aan gegeven: “Onze betrokkenheid en oog voor detail stellen ons in staat om een uniek afscheid te creëren. Een dienst die rechtdoet aan uw overleden dierbare. Wij vinden het belangrijk dat families de tijd krijgen om afscheid te nemen. En dat in die periode, zoveel als wenselijk, zorg uit handen wordt genomen.”

BEKEND IN EN MET DE REGIO Zowel De Witte Roos als Day to Day zijn gevestigde namen in deze regio. Daisy en Daniëlle onderhouden nauwe contacten met de lokale kerken, horeca, crematoria en begraafplaatsen. Bij de organisatie van een uitvaart kunnen zij snel met deze partijen schakelen om alles goed te regelen. Naast Amstelveen en Uithoorn is Day to Day actief in de regio Amsterdam en gemeente De Ronde Venen, maar ook uitvaartwensen buiten deze regio zijn bespreekbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie