Ernst Berkelaar bij de verhuiswagen, een van de huurauto's die Berkelaar heeft staan.
Ernst Berkelaar bij de verhuiswagen, een van de huurauto's die Berkelaar heeft staan. Naomi Heidinga

Auto Berkelaar: voor al uw automotive oplossingen

19 oktober 2020 om 10:30 Zakelijk

AMSTELVEEN De showroom van Auto Berkelaar, gevestigd aan de Bouwerij 75 in Amstelveen, staat vol glanzende modellen Suzuki’s en Citroëns. Op de begane grond staan nieuwe auto’s; de eerste etage biedt plek aan verschillende merken occasions. Klanten worden steevast onthaald met koffie of thee door een van de medewerkers, bijvoorbeeld door Ernst Berkelaar. “Ik heb niet voor dit vak gekozen omdat ik een echte autogek ben. Ik vind het contact met de klant het allerleukst. Luisteren naar de klant om te horen wat deze wil en nodig heeft, en dan samen tot de beste oplossing komen.”

EIGENZINNIG Auto Berkelaar is een gerenommeerde naam in Amstelveen. Het bedrijf bestaat al veertig jaar en is dealer van Suzuki en Citroën. “De Suzuki, een Japans merk, staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Populair zijn bijvoorbeeld de Suzuki Swift en de Suzuki Ignis. De Swift is een leuke stadsauto, met een kenmerkend design. Een betrouwbare auto, die door jong en oud gewaardeerd wordt. De Ignis is ruimer, en heeft een hogere instap. Dankzij de hogere zit heb je ruim zicht op de weg. Citroën staat bekend om zijn eigenzinnige ontwerpen. Het Franse automerk is bekend geworden dankzij onder meer de eend en de DS, iconische ontwerpen uit het verleden. Maar ook nu biedt Citroen auto’s met een speels design. C1’s, de compacte stadsauto’s zijn erg in trek, evenals de nieuwe C3 Aircross, die in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen is. Dankzij de vering is dit een heel comfortabele auto om te rijden. We hebben diverse aantrekkelijke acties lopen voor beide merken.” De vestiging in Mijdrecht biedt naast Suzuki en Citroën ook het andere Franse automerk aan, de Renault.

OCCASIONS Niet alleen voor nieuwe modellen kun je bij Auto Berkelaar terecht. De klant vindt er een ruime keuze aan occasions, van diverse merken. “We streven naar een aanbod van honderd occasions, die verdeeld zijn over de vestigingen in Amstelveen en Mijdrecht. Vind je een occasion op onze website die bij de vestiging in Mijdrecht staat, dan halen we deze zonder moeite naar Amstelveen.” Op de website www.autoberkelaar.nl is een actueel overzicht te vinden van alle occasions.

PRIVATE LEASE Klanten kunnen tevens kiezen voor private lease. “Dat wordt steeds populairder. Klanten kiezen vaker voor het leasen, in plaats van een auto in eigendom. Voordeel is dat je elke maand weet hoeveel je aan je auto kwijt bent, je komt dus niet voor verrassingen te staan. Onderhoud en service is makkelijk geregeld, met vervangend vervoer. Aan het einde van de looptijd kun je zonder rompslomp kiezen voor een andere auto.” Naast private lease biedt Auto Berkelaar ook lease opties aan voor bedrijven.

AUTO HUREN Een auto huren is ook mogelijk bij Auto Berkelaar. “In samenwerking met AutoHopper verhuren we kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Er staan verschillende modellen klaar, van personenauto’s tot een verhuiswagen. Je kunt bij ons al een auto huren voor 25 euro per dag. We richten ons met de verhuur vooral op particulieren en dat zie je terug in de prijs. We hanteren scherpe prijzen en heldere, simpele huurvoorwaarden, zonder verrassingen achteraf. Deze herfst hebben we een aantrekkelijke vijf plus twee actie: zeven dagen een auto huren en maar vijf dagen betalen.” Een auto huren gaat heel makkelijk: deze is met een paar klikken te reserveren via de website.

APK-KEURING Naast onderhoud en service voor Suzuki en Citroen, voert Auto Berkelaar ook reparaties uit aan andere merken. “Onze monteurs beschikken over alle technische kennis. Ze zijn goed op de hoogte van de stand der techniek en welke issues er kunnen spelen bij diverse type auto’s. Ze kunnen eventuele technische storingen makkelijk uitlezen en verhelpen.” Klanten kunnen bij Berkelaar tevens terecht voor schadeherstel en een APK-keuring. Ook daarvoor heeft Berkelaar een scherp tarief. Een APK-keuring voor benzineauto’s kost slechts 29 euro. Afspraken kunnen zowel telefonisch als online gemaakt worden.

TREKHAAKSERVICE Trekhaak op de auto laten plaatsen? Ook dat kan bij Auto Berkelaar. “Daar is de afgelopen maanden veel gebruik van gemaakt. Voor de camper, vouwwagen of de fietsendrager: daarvoor heeft men een trekhaak nodig. Ideaal voor de vakanties in eigen land, of Europa. Mensen vragen zich wel eens af waarom de trekhaak niet standaard op de auto zit. Maar het is een typisch Nederlands verschijnsel, wij nemen nu eenmaal graag dingen mee op vakantie. Al is de trekhaak in de ons omringende landen niet een geheel onbekend verschijnsel. Ook daar worden trekhaken op de auto gemonteerd.”

CORONA Tijdens de coronacrisis gaat de service gewoon door. “Natuurlijk houden we ons aan alle corona maatregelen. We desinfecteren de auto’s grondig. De wereldwijde coronacrisis heeft bij ons niet tot problemen geleid. We zorgen ervoor dat we genoeg onderdelen op voorraad hebben, zodat klanten niet hoeven te wachten.”

EXTRA SERVICE “Bij Auto Berkelaar bieden we klanten verzekering en lease- of financiering op maat. We regelen alles snel en betrouwbaar zonder verrassingen achteraf.

Benieuwd wat Auto Berkelaar voor u kan betekenen? Kom langs bij de showroom of kijk op www.autoberkelaar.nl.

Service, klantvriendelijkheid en vakkundigheid staan bij Auto Berkelaar hoog in het vaandel. Bij de Suzuki en Citroën dealer kan men niet alleen terecht voor nieuwe auto’s en occasions. Ook voor reparatie, private lease en verhuur is Auto Berkelaar een vertrouwd adres.

Naomi Heidinga

Auto's van alle merken kunnen worden gerepareerd bij Auto Berkelaar.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie