De praktijkruimte van Yvon.
De praktijkruimte van Yvon. Eigen foto

AuraTouch voor Balans in Amstelveen

12 september 2020 om 10:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Yvon van der Meer komt van oorsprong uit Amsterdam en woont sinds december 2019 in Amstelveen. Ze werkt naast het werk in de praktijk aan huis, ook met veel plezier in het primair onderwijs. Toch ging het kriebelen om eens te kijken buiten het onderwijs. Het werd Reiki.

Sinds 2016 heeft ze een Praktijk aan huis: Reiki, Voedingscoach en AuraTouch voor Balans. Yvon vertelt: “Eigenlijk waren mijn handen altijd al gevoelig. Er was een soort straling of warmte voelbaar wanneer ik een hand op iemand zijn schouder legde. Wat begon met het lezen van een boekje kreeg verdieping door een gesprek met een collega in het onderwijs. Zij vertelde over wat Reiki met haar had gedaan en ik raakte weer enthousiast. Reiki werkt met de liefdevolle energie uit het universum. Het werken met die energie werkt helend, heft energieblokkades op en brengt balans. Ik besloot om op zoek te gaan naar een opleiding en vond die bij Instituut Nederlof. Na afronding mag ik aan de slag als Reiki Practitioner.”

Doordat haar zonen waren uitgevlogen kwam er ruimte vrij om een praktijk aan huis te beginnen. “Reiki is een traditioneel Japanse methode, Reiki Usui Ryoho, opgesteld door Mikao Usui en wordt sinds 1922 gebruikt. De methode levert een bijdrage aan je persoonlijke en spirituele groei. Het stelt je in staat om lichaam en geest weer in balans te brengen. Wanneer je ziek bent ondersteunt Reiki het herstel en/of verzacht pijn. Ook kinderen hebben baat bij Reiki. Denk aan slaapproblemen, overactiviteit, allergie en onrust. Mensen die bij mij komen ervaren een diepe ontspanning en gaan met een gevoel van weer in balans zijn weg. Er zijn ook mensen die zich positief opgeladen voelen en vol energie weg gaan. Ze komen graag terug!”

VOEDINGSCOACH Naast Reiki Practitioner is Yvon ook Voedingscoach. “Ik werk aan de hand van de bloedgroep waarmee we bekijken welke voeding voor jou heilzaam is en welke voeding je beter kunt vermijden. Zo kan voeding een medicijn worden. Diabetes type 2 is omkeerbaar, echt! Hoe fijn is dat. Je kunt in veel gevallen je eigen lichaam helen. A(D)HD is te verminderen, hart- en vaatziekten te voorkomen, allergie is te beperken en je energielevel te verhogen door je eet- en drinkgewoontes en leefstijl aan te passen. Onlangs ben ik afgestudeerd als aura- en chakrahealer. Daarmee werk ik in het energieveld dat ieder van ons heeft. Daarin kunnen blokkades de doorstroom van energie verstoren. Alles is energie, wij dus ook. De positieve en soms ook minder positieve ervaringen in ons leven hebben effect op ons energieveld. Met de technieken van AuraTouch kunnen we verstoringen verhelpen en kom je weer in balans. De kennis en ervaringen met Reiki en de kennis over de invloed van voeding komen hier samen.”

“Reiki en AuraTouch zijn geen vervanging van reguliere geneeskunde, wel een waardevolle aanvulling”, meldt Yvon. “Mijn passie is om mensen weer in balans te brengen en zich beter te laten voelen, meer energie te laten ervaren en om te genieten van al het moois dat er is. We leven samen op deze prachtige aarde. Laten we dat zo gezond mogelijk doen met elkaar. Gun jezelf balans en maak een afspraak!”, besluit ze.

AuraTouch voor Balans, Troubadour 2, 1188CZ Amstelveen, 06-55791955, admin@auratouchvoorbalans.com, www.auratouchvoorbalans.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie