Iedereen is vanaf zaterdag 8 augustus van harte welkom.
Iedereen is vanaf zaterdag 8 augustus van harte welkom. PR

BigGym nieuw in Amstelveen

5 augustus 2020 om 07:12 Zakelijk

AMSTELVEEN Sportschool BigGym opent op zaterdag 8 augustus hun sportpaleis aan de Maalderij 38. De locatie biedt een geheel van 2500 m²aan sportplezier, met als neusje van de zalm een BigCross-zaal van maar liefst 500 m².


Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals Zumba, Spinning, Pump, Booty, Yoga, Boxing, Bootcamp, Senior, HIIT, Boxing Kids, BigCross & Sixpack. Wie liever z’n eigen doet kan kiezen voor de fitness & cardiot-training onder begeleiding van gratis professionele en gediplomeerde personal coaches of train zelfstandig op de allernieuwste Matrix-apparatuur.

KRACHT Krachttraining is al lang geen trainingsvorm meer die alleen door jonge, gespierde mannen wordt beoefend. Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en ook patiënten met een chronische ziekte trainen met gewichten om sterk te worden en te blijven. BigGym biedt ruime mogelijkheden met een uitgebreide selectie aan krachtapparatuur en dat zonder wachttijden. Daarnaast heeft BigGym dumbbells tot en met 50 kilo.
Bij BigCross sluit het programma aan op het individu, ongeacht je fitheid. Dus of je nu beginnend sporter of topsporter bent, 12 of 70 jaar; met BigCross kan iedereen uit de voeten. De apparatuur die gebruikt wordt, is de crème de la crème onder crossfitters. Denk hierbij aan materialen zoals klimrekken, banden, kettlebelts, weighted balls, core bags en bokszakken
VOORDELIG Onbeperkt sporten doe je al vanaf 7,50 euro per 4 weken. BigGym is daarmee de voordeligste sportschool van Nederland en inschrijven kost 2 euro. Er is ruim voldoende gelegenheid tot gratis parkeren, er zijn gratis lockers en er zijn dames- en herendouches. Daarnaast kan ook gebruik worden gemaakt van de zonnebank en massagestoelen.
BigGym is doordeweeks geopend van 7.00 tot en met 23.00 uur en in het weekend van 8.30 tot en met 17.00 uur. Wil jij graag sporten bij BigGym maar ben je nog gebonden aan een abonnement bij een andere sportschool, dan biedt BigGym jou de oplossing. Zij hebben de ‘Abonnement Overname-actie’ zodat ook jij gebruik kunt gaan maken van hun faciliteiten.
VACATURE Wie op zoek is naar een leuke baan bij een jonge organisatie met een open bedrijfscultuur, moet een kijkje nemen op biggym.nl. BigGym is gevestigd aan de Maalderij 38 in Amstelveen (tegenover het ROC).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie