De trainingen van GezondOud kenmerken zich door goede onderlinge sfeer en persoonlijke begeleiding.
De trainingen van GezondOud kenmerken zich door goede onderlinge sfeer en persoonlijke begeleiding. GezondOud

Buiten sporten met GezondOud vanaf 1 september in Amstelveen

15 augustus 2019 om 07:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Buiten sporten met GezondOud is vanaf 1 september ook mogelijk in Amstelveen. Bij GezondOud kunnen liefhebbers het hele jaar door sporten op mooie plekken in de natuur, waaronder het Amsterdamse Bos. De trainingen zijn professioneel, super afwisselend, gezellig en voor ieder niveau heel goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

OPTIMAAL GENIETEN Zingende lijsters, de roffel van een specht en prachtige zonnestralen door de bomen. Annet (65) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. "Ik ga iedere week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer ruim een jaar bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. De dagelijkse activiteiten gaan een stukje gemakkelijker, ik heb meer energie en voel me echt een stukje sterker en beter. Vandaag loopt de fysiotherapeut mee met de groep. Ik vind dat heel prettig, het geeft de deelnemers de ruimte om de fysiotherapeut op een heel laagdrempelige manier iets te vragen. En tegelijk geeft de fysiotherapeut wat algemene tips en besteedt hij ook aandacht aan wat individuele gevallen."

GOEDE SFEER Wat het meest opvalt aan de trainingen van GezondOud is de onderlinge sfeer en de persoonlijke begeleiding. Er wordt erg goed gekeken naar wat de doelgroep nodig heeft en belangrijk vindt. Zo zijn bijvoorbeeld de abonnementen die worden aangeboden super flexibel. Bij GezondOud wordt er ook rekening mee gehouden dat deelnemers ook regelmatig andere leuke dingen gaat doen en soms een keertje niet kunt komen. Ze mogen dan altijd op een andere dag de les inhalen of ze komen de week erna gewoon twee keer.

Ook wordt er bovengemiddeld veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Na afloop wordt er onder elkaar nog een kopje koffie gedronken en met enige regelmaat worden gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Tijdens en na de trainingen ontstaan vaak leuke plannen om bepaalde activiteiten te ondernemen. GezondOud moedigt dit alleen maar aan. Deelnemers organiseren zelf deze activiteiten (bijvoorbeeld een fietstocht langs de bollenvelden, een hofjeswandeling, wadlopen etc. etc.) en GezondOud zorgt voor de communicatie naar alle andere deelnemers.

GezondOud is een jaar geleden gestart in Zuid-Kennemerland en biedt haar buiten sportlessen nu ook aan in de Haarlemmermeer en Amstelveen. De oprichtsters Constance Schuller en Esther Zoetmulder kijken op een hele verfrissende manier naar hoe je mensen in beweging krijgt en houdt. Echt een hele mooie aanvulling op het huidige sportaanbod.

Kijk voor meer informatie op www.gezondoud.nl of bel 06-1796.2699.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie