Eigenaar Astrid Scholtes Schaafsma
Eigenaar Astrid Scholtes Schaafsma Guido Scholtes

Particuliere mantelzorg organisatie HerfstZorg bestaat 6 jaar!

2 april 2024 om 15:04 Zakelijk Deel je nieuws

HerfstZorg viert 6 jaar van toonaangevende mantelzorg met een uitgebreid bereik in heel Nederland

12 april, Amsterdam– HerfstZorg, de vooraanstaande leverancier van persoonlijke mantelzorg en respijtzorg in Nederland, markeert met trots haar 6-jarige bestaan. Sinds de oprichting in 2018 heeft HerfstZorg zich onvermoeibaar ingezet om zorg van de hoogste kwaliteit te bieden aan zorgbehoevenden en hun mantelzorgers, met een dienstenaanbod dat zich uitstrekt over heel Noord (Oost en West), Midden en Zuid Nederland.

Astrid is gestart vanuit een persoonlijke missie door haar eigen ervaring als mantelzorger. HerfstZorg werd geboren uit een diep gevoelde noodzaak om de levenskwaliteit van ouderen in hun eigen huis te verbeteren. Deze basis heeft geleid tot een organisatie die diep geworteld is in de principes van empathie, kwaliteit en persoonlijke zorg.

Door de jaren heen heeft HerfstZorg zich gevestigd als een betrouwbare partner in de zorgsector, bekend om zijn vermogen om zich aan te passen aan de individuele behoeften van cliënten en hun families. Met een breed spectrum aan diensten, van dagelijkse gezelschap en ondersteuning tot meer intensieve zorgtaken, staat HerfstZorg voor iedereen klaar.

Contact: Astrid Scholtes Schaafsma

Website: www.herfstzorg.nl

Telefoonnummer: 06 24127539

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie