Het Amstelbad in Ouderkerk.
Het Amstelbad in Ouderkerk. Foto Archief/Naomi Heidinga
Zakelijk

Start online voorverkoop abonnementen Amstelbad, zwembad gaat 27 april open

28 februari 2024 om 09:50 Zakelijk

OUDERKERK Op 1 maart start de online voorverkoop bij het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel tegen voorverkooptarief. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om een heel seizoen van zwemplezier te genieten tegen een lagere prijs.

Op 27 april opent het buitenzwembad zijn deuren voor het nieuwe zwemseizoen. Vanaf 1 maart zijn de abonnementen online te koop via de menufunctie ‘winkel’op www.amstelbad.nl. Daarnaast zijn ook de online inschrijvingen voor de zwemlessen geopend. Volg hiervoor de instructies op de site onder het kopje ‘zwemactiviteiten’.

VOORBEREIDING NIEUW SEIZOEN

Ondertussen werken de vrijwilligers van de onderhoudsploeg achter de schermen hard aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo is een deel van de machinekamer gerenoveerd en is daar een nieuwe chloortank (foto), zwaveltank en verwarmingsketel geïnstalleerd, die voldoen aan de laatste normen en kwaliteitseisen. Na 55 jaar trouwe dienst waren deze installaties toe aan vervanging. Daarnaast komen er nieuwe speeltoestellen, waaronder een airmountain (een groot luchtkussen voor kinderen om op te springen en zitten).

VRIJWILLIGERS

Het Amstelbad trekt gemiddeld 40.000 bezoekers per jaar, van jong tot oud. Het bad bestaat 55 jaar en drijft sinds 30 jaar op vrijwilligers. Het Amstelbad beschikt over een zeer ruime zonneweide, een peuterbad met daarnaast een zandkasteel, een kinderbad en een diep bad. Daarnaast zijn er trampolines, een pannaveld en twee pingpongtafels. Er is ook een waterpoloclub aan het bad verbonden, de Snippen.Het Amstelbad beschikt ook over een beachhandbalveld en een speelkasteel. Meer info: amstelbad.nl


De nieuwe verwarmingsketel. - Foto; Amstelbad


De nieuwe chloortank. - Foto; Amstelbad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie