Dieuwke Borger en Mary Smith.
Dieuwke Borger en Mary Smith. BorgerSmith makelaars & taxateurs
Zakelijk

BorgerSmith makelaars bieden met Woongeluk-gesprek sleutel tot woongenot

18 maart 2023 om 14:00 Wonen

AMSTELVEEN De sleutel tot een gelukkig gevoel wordt in sterke mate bepaald door trots op de eigen woning. Onderzoek uit 2019 onder ruim 13.000 Europeanen toont aan dat verbeteringen aan het huis bewoners gelukkiger maken met hun huis én met zichzelf. BorgerSmith makelaars uit Amstelveen herkennen bij veel van hun klanten behoefte aan het vergroten van het eigen wooncomfort en daarmee van hun geluksgevoel. Met een Woongeluk-gesprek bieden zij de sleutel tot toekomstbestendig woongenot. Nu de Internationale dag van het Geluk (20 maart) in aantocht is, brengen ze dit graag extra onder de aandacht.

Dieuwke Borger, mede-eigenaar van BorgerSmith makelaars & taxateurs: “Onze woning heeft een grote impact op ons geluk. Hoe gelukkiger je je thuis voelt, hoe gelukkiger je in het leven staat. Dat is een van de uitkomsten van Europees onderzoek en kunnen we alleen maar onderschrijven. Toen we dat lazen wisten we dat we ons Woongeluk-gesprek moeten delen met heel veel mensen. Met een eigen woning heb je je sleutel tot geluk gewoon in je eigen handen!”

WONINGVERBETERINGEN

Verbeteringen aan de woning maken de bewoner gelukkiger met de woning. 73 procent van de mensen die tevreden zijn met hun huis, zijn over het algemeen ook gelukkig. Een kleine aanpassing kan zorgen voor jarenlang nieuw woongeluk. Aanpassing is bijvoorbeeld wenselijk wanneer kinderen worden geboren of het huis uit gaan. Bij een nieuwe relatie is een extra ruimte raadzaam omwille van privacy. Maar ook een sterfgeval kan de behoefte aan verandering tot gevolg hebben. En na corona is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Veel huizen zijn hier niet op aangepast, met alle gevolgen van dien.

NIEUWE IDEEËN

The GoodHome Report 2019 toont aan dat trots, comfort en identiteit de belangrijkste ingrediënten zijn voor woongeluk. Borger: “Je eigen identiteit verandert gedurende je leven. We denken dan aan nieuwe kleren, een ander kapsel, nieuwe gordijnen misschien. Maar waarom wisselt je huis niet met je mee? Ook dat kan zich aanpassen aan nieuwe ideeën. Na een Woongeluk-gesprek van een uur merken we gelijk dat mensen weer energie krijgen van onze ideeën en mogelijkheden voor hun eigen huis. Na het gesprek sturen we een rapport met suggesties zodat cliënten hun eigen gereedschap hebben en hun huis weer een eigen identiteit kunnen geven. Goed voor weer jaren woonplezier!”

BorgerSmith makelaars en taxateurs is een verkoop- en aankoopmakelaar, taxateur en verhuurmakelaar. Ook beschikt BorgerSmith over een netwerk met vakspecialisten voor verbouw en styling van woningen. BorgerSmith is in 2019 opgericht door Mary Smith en Dieuwke Borger. Het makelaarskantoor is gevestigd aan Texelstraat 84 in Amstelveen en is bereikbaar via info@borgersmith.nl of 020-2111.211. Voor meer informatie: borgersmith.nl


Dieuwke Borger en Mary Smith. - Foto: BorgerSmith makelaars en taxateurs

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie