Afbeelding
GroenLinks Amstelveen

Veel belangstelling voor bijeenkomst betaalbare woonvomen voor ouderen

25 oktober 2021 om 12:19 Wonen

AMSTELVEEN Er bestond veel belangstelling voor de bijeenkomst over betaalbare en zelfstandige woonvormen voor ouderen die GroenLinks Amstelveen zaterdag 23 oktober heeft gehouden in de Buurtkamer Keizer Karel Park. Omdat door de grote hoeveelheid aanmeldingen niet iedereen in  de zaal aanwezig kon zijn, werd de bijeenkomst ook via een livestream toegankelijk gemaakt.

Naast inhoudelijke presentaties door experts over woonvormen en technologie, werd door het publiek vooral aandacht gevraagd voor het tekort aan betaalbare woningen die geschikt zijn voor ouderen.  “Tijdens de bijeenkomst werd weer pijnlijk duidelijk dat veel ouderen geen kant op kunnen en hierdoor niet de levenskwaliteit krijgen, waar ze na al die jaren hard werken, recht op hebben,” aldus de gemeenteraadsleden Stieneke Kruijer en Cheimaa Aouni.

Naar aanleiding van de bijeenkomst is GroenLinks van plan een vervolg te organiseren. De partij kondigt aan er alles aan te willen doen om het tekort aan betaalbare woningen voor ouderen weer op de agenda in de gemeenteraad te krijgen. Wie ook de de presentaties van de sprekers willen ontvangen of over het vervolg op de hoogte willen worden gebracht, kunnen een e-mail sturen naar fractie@groenlinksamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie