Afbeelding
Stadshart Amstelveen

Winkeliers en horeca in Stadshart Amstelveen houden samen banenmarkt

7 september 2022 om 11:00 Winkels

AMSTELVEEN Om de krachten te bundelen in de zoektocht naar personeel houden ondernemers in Stadshart Amstelveen op zaterdag 17 september een banenmarkt voor diverse winkels, restaurants en cafés. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met de deelnemende bedrijven. Stadshart Amstelveen heeft tientallen openstaande vacatures. Het gaat daarbij zowel om weekendhulpen en parttimers als om fulltimers.

In Stadshart Amstelveen zijn ruim 135 winkels gevestigd die dagelijks veel bezoekers ontvangen. “Dit kan uiteraard niet zonder goed personeel, dus wij kunnen alle hulp goed gebruiken. We kijken ernaar uit om kennis te maken met geïnteresseerden en ze meer te vertellen over onze openstaande vacatures,” aldus Eduard Helwig, winkelcentrummanager van Stadshart Amstelveen: 

Belangstellenden kunnen op 17 september in gesprek gaan met vertegenwoordigers van diverse winkelbedrijven of horecazaken. De banenmarkt is volgens het Stadshart de ideale gelegenheid om in een korte tijd kennis te maken met allerlei potentieel nieuwe werkgevers en te kijken welke het beste bij de belangstellende past.

Bedrijven die meedoen met deze banenmarkt zijn: H&M, Old South, Purdey, Siebel Juwelier, Van Os tassen en koffers, Ziengs, Xenos, Strada, Anne&Max, Frites Affairs, Coffeecompany, Prodeli, de Bijenkorf en Hotel Facility Concepts.

Voor meer informatie en aanmelden voor de banenmarkt: www.stadshartamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie