Wethouder Floor Gordon verricht de opening van Slagerij Amstelveen.
Wethouder Floor Gordon verricht de opening van Slagerij Amstelveen. Foto: gemeente Amstelveen

Feestelijke opening van twee nieuwe winkels op Kostverlorenhof

12 april 2022 om 11:11 Winkels

AMSTELVEEN Wethouder Floor Gordon (Economische Zaken) heeft zaterdag twee nieuwe zaken op winkelcentrum Kostverlorenhof feestelijk geopend. Het gaat om Slagerij Amstelveen en Voetbalshop.nl.
“Goed dat dit winkelcentrum weer een extra aanvulling krijgt met deze winkels en er zo weer een completer aanbod is,” aldus de wethouder. De diversiteit aan winkels, speciaalzaken en restaurants op één plek maakt Kostverlorenhof volgens Floor Gordon bijzonder.

Door corona had voetbalspeciaalzaak Voetbalshop.nl Amstelveen een feestelijke opening moeten uitstellen en dit was een uitgelezen moment om het alsnog een feestelijk tintje te geven. De zaak is gevestigd aan Kostverlorenhof 147, Slagerij Amstelveen heeft onlangs haar deuren geopend op Kostverlorenhof 12. 

Voorzitter Atilla Meulenbelt van de BIZ Ondernemersvereniging is blij met deze nieuwe ondernemingen op Kostverlorenhof. “Na het vertrek van de keurslager in 2020 was er direct behoefte aan een gelijkwaardige vervanger. Die plek is nu gelukkig ingevuld en dat maakt het aanbod voor de dagelijkse boodschappen weer volledig en heel divers. Met Voetbalshop.nl Amstelveen is er een prachtige speciaalzaak bijgekomen waarbij persoonlijk en professioneel advies wederom het onderscheidende karakter van Kostverlorenhof als winkelgebied onderscheidt.”


Wethouder Floor Gordon met Liam Westerveld van Voetbalshop.nl. - Foto: gemeente Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie