Anneke van Dijk
Anneke van Dijk PR

Bestuurswisseling VAD: voorzitter Anneke van Dijk geeft stokje door aan Atilla Meulenbelt

14 april 2021 om 07:30 Winkels

AMSTELVEEN De Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD) hield dinsdag 13 april (digitaal) de Algemene ledenvergadering. De VAD vertegenwoordigt de belangen van haar leden uit de detailhandel in Amstelveen bij overheden en overlegorganen die van lokaal en regionaal belang zijn. Tijdens de Algemene Ledenvergadering, waarbij ook wethouder Economische Zaken Floor Gordon aanwezig was, heeft een formele wisseling van het bestuur plaatsgevonden. 

Na een indrukwekkende periode van 18 jaar in het bestuur van de VAD, waarvan de laatste acht jaar als voorzitter, heeft Anneke van Dijk aangekondigd een stap terug te willen doen en het voorzitterschap te willen overdragen. Als gedreven bestuurslid en voorzitter heeft zij de belangen van winkeliers, horeca en andere diensten in de Amstelveense winkelgebieden in goede en uitdagende tijden, zoals de financiële crisis en coronacrisis, altijd deskundig en met veel plezier vertegenwoordigd. 

Anneke van Dijk is eigenaar van BakVanDijk Plan- en Projectconsult, adviseur in winkelvastgoed en gaat nu meer tijd besteden aan haar eigen adviespraktijk.

Naast de voorzitter is ook de secretaris afgetreden. Isabella van Dillen is vanaf het eerste uur - al 26 jaar - verantwoordelijk voor het secretariaat van de VAD. Zij is altijd sterk betrokken geweest bij het wel en wee van de ondernemers en heeft met zorg en toewijding haar werkzaamheden voor de leden en het bestuur uitgevoerd. Sinds enkele jaren was Isabelle van Dillen ook lid van het Dagelijks Bestuur.

Nieuw toegetreden tot het Dagelijks Bestuur zijn twee Amstelveense ondernemers; Gonnie van Rietschoten (Van Rietschoten Tweewielers aan het Keizer Karelplein) en als nieuwe voorzitter, Atilla Meulenbelt (Subzero’s Gelato in winkelcentrum Kostverlorenhof). Samen met huidig bestuurslid Donald Wegman, vormen zij vanaf 1 mei het Dagelijks Bestuur van de VAD.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben Anneke en Isabella namens het nieuwe bestuur en de leden van de VAD een woord van waardering en dank ontvangen voor alle jaren van inzet en toewijding. Ook namens de gemeente Amstelveen heeft de wethouder Economische zaken een woord van dank uitgesproken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie