Medewerker Murat Tasli knipt samen met assistent manager Marleen Terlouw-Kuite en supermarktmanager Victor Kraaijeveld het lintje door.
Medewerker Murat Tasli knipt samen met assistent manager Marleen Terlouw-Kuite en supermarktmanager Victor Kraaijeveld het lintje door. AH/Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Bourgondischelaan weer open na renovatie

24 maart 2021 om 15:40 Winkels

AMSTELVEEN Albert Heijn aan de Bourgondischelaan is sinds dinsdag weer open. Murat Tasli, die al heel lang in deze winkel werkt, knipte samen met assistent manager Marleen Terlouw-Kuite en supermarktmanager Victor Kraaijeveld het lintje door. Albert Heijn Bourgondischelaan heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn met meer verse producten, een duurzame inrichting en snel afrekenen met acht zelfscankassa’s.


“Iedereen is heel erg enthousiast”, zegt supermarktmanager Victor Kraaijeveld trots. “We zijn natuurlijk een maand dicht geweest omdat ook de fundering van de vloer volledig gerenoveerd moest worden. We hebben er een fantastische nieuwe winkel voor teruggekregen, met veel meer ruimte en veel meer vers.” Tijdens de gehele verbouwing zijn er filmopnames gemaakt. “Het is indrukwekkend om te zien hoe deze verbouwing is verlopen, alles is letterlijk vanaf de grond opgebouwd tot aan deze prachtige winkel binnen vier weken,” zegt Victor Kraaijeveld. De film is vanaf vrijdag 26 maart zien op de facebookpagina van AH Bourgondischelaan (www.facebook.com/AHBourgondischelaan).

Albert Heijn Bourgondischelaan is van maandag tot en met zondag open om 8.00 uur. De winkel sluit elke dag om 22.00 uur, maar zolang de avondklok is ingesteld op 21.00 uur sluit de winkel elke dag om 20.45 uur.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie