Wethouder EZ Floor Gordon, voorzitter van Bedrijveninvesteringszone Kostverlorenhof Atilla Meulenbelt en de eigenaren van Jenn's Boutique, Amstelveen Repair, Pachamama en MayVy.
Wethouder EZ Floor Gordon, voorzitter van Bedrijveninvesteringszone Kostverlorenhof Atilla Meulenbelt en de eigenaren van Jenn's Boutique, Amstelveen Repair, Pachamama en MayVy. Gemeente Amstelveen

Vier nieuwe ondernemers aan de slag in Winkelcentrum Kostverlorenhof

4 november 2020 om 10:43 Winkels

AMSTELVEEN In Winkelcentrum Kostverlorenhof hebben vier nieuwe ondernemers een zaak geopend: Pachamama, Jenn’s Boutique, Amstelveen Repair en MayVy. In verband met corona kon er geen grote feestelijke opening zijn. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon vond het toch belangrijk om de startende ondernemers persoonlijk te feliciteren, juist in deze moeilijke tijd.

Ze had voor alle ondernemers een bos bloemen meegenomen. Pachamama is een Peruaans en Japanse afhaalgelegenheid. Het echtpaar is deels van Peruaanse en Japanse afkomst. Jenn’s Boutique verkoopt dameskleding en ook schoenen. Amstelveen Repair is een repairshop voor telefoons, tablets en laptops. Deze zaak zat eerst op een andere locatie, maar heeft voor dit winkelcentrum gekozen vanwege de goede bereikbaarheid. MayVy is een winkel en afhaalgelegenheid met voedingswaren en kant-en-klaar eten uit Vietnamees en Zuidoost Azië. Wethouder Gordon wenste de ondernemers veel succes. “Door de nieuwe winkels ziet het gebied er gelijk aantrekkelijk uit en krijgt het gebied een nieuwe impuls”, zegt Gordon. De pandeigenaren en ondernemers willen meer gaan samenwerken onder andere door het inzetten van een Winkelstraatmanager. Ook willen ze de promotie verbeteren. Ze hebbende ambitie om een professionele profilering van het Winkelcentrum uit te laten voeren en het winkelcentrum nog aantrekkelijker te maken.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie