Het Goodiebag station in het Binnenhof.
Het Goodiebag station in het Binnenhof. Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen zaterdag in teken van mode

24 september 2019 om 07:30 Winkels

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen staat zaterdag 28 september in het teken van mode, goodiebags en kortingsacties tijdens het Unexpected Fashion event. Bezoekers- en modeliefhebbers worden getrakteerd op een beautydag met korting, workshops en tal van andere activiteiten en een Bobbi Brown make-up workshop bij de Bijenkorf.

Dit jaar kunnen bezoekers ook van 11.00 tot 12.00 uur vragen over moederschap, kledingadvies en mode stellen aan Paulien Tilstra tijdens een live Q&A. Paulien Tilstra is een bekende lifestyle, fashion influencer.

Ze opent aansluitend een Goodiebag-station in het Binnenhof door aan aan een hendel te trekken en als eerste een goodiebag in ontvangst nemen. Stadshart Amstelveen deelt vanaf 12.00 uur vanuit het Goodiebag-station (een XL shopping bag van 2,5 bij 2,5 meter) op een ludieke manier 500 goodiebags uit aan bezoekers zolang de voorraad strekt. wordt op het Binnenhof geïnstalleerd om speciale goodiebags aan het winkelend publiek weg te geven. Om deel te nemen aan het prijzenspel moeten bezoekers in het bezit zijn van de Personal Shopping Card, of zich direct gratis registeren bij een hostess. Daarnaast moeten zij een kassabon van aankopen op zaterdag 28 september ter waarde van 25 euro van uit het winkelcentrum tonen.

Voor meer informatie: https://www.stadshartamstelveen.nl/

GLAMOUR DAY Zaterdag 28 september is het ook National Glamour Day. Een grote selectie winkels geeft 20 procent korting op vertoon van het magazine Glamour. In Stadshart Amstelveen geven in elk geval de volgende winkels zaterdag korting: De Bijenkorf, Douglas, Guess, H&M, Hudson's Bay, Hunkemöller, Kruidvat, Levi's en Perry. Daarnaast bieden NA-KD Boutique, Le Pain Quotidien, Triumph en Etos ook een speciale kortingacties op deze dag. Voor meer informatie: https://events.glamour.nl/national-glamour-day

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie