Werkzaamheden op de A9.
Werkzaamheden op de A9. Gerrit Serne

A9 ter hoogte van Amstelveen komend week in één richting dicht

9 november 2023 om 08:00 Verkeer en vervoer Werk aan A9

AMSTELVEEN De A9 is komend weekend in één richting dicht voor doorgaand verkeer vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht. Dit in verband met het werk aan de verbreding van de snelweg. De afsluiting begint vrijdag 10 november om 20.00 uur en duurt tot maandag 13 november 5.00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2. Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel, richting Utrecht/Almere, het hele weekend open. 

Aannemer VeenIX werkt komend weekend onder andere aan de verbreding van de Schipholbrug, de aanleg van tijdelijke rijstroken bij Ouderkerk aan de Amstel en vervanging van portalen op diverse locaties.

Deze werkzaamheden vinden ook weer plaats in het weekend vanaf vrijdag 24 november 20.00 uur tot maandag 27 november 5.00 uur. De A9 is dan in beide richtingen voor doorgaand verkeer dicht tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Doorgaand verkeer wordt dan omgeleid via de A2, A10 en A4 en vice versa.

Hieronder een kaart met omleidingsroutes die komend weekend van toepassing zijn:


Illustratie: Rijkswaterstaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie