Een eerder webinar over het werk aan de A9
Een eerder webinar over het werk aan de A9 Rijkswaterstaat

Voorlichtingsbijeenkomsten over werk aan A9

17 september 2023 om 09:00 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Rijkswaterstaat houdt op donderdag 21 september weer een online bijeenkomst (webinar) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. Een week later, op donderdag 28 september, vindt er in de Schouwburg in Amstelveen een Inloopmiddag plaats waar bezoekers een toelichting op de werkzaamheden kunnen krijgen en vragen kunnen stellen. Voor het webinar moeten belangstellenden zich vooraf aanmelden, voor de inloopmarkt is dat niet nodig.


Het webinar vindt op donderdag 21 september van 20.00 tot 21.30 uur plaats. Dit keer is Marc Tenfelde aanwezig in de studio. Hij is hoofduitvoerder bij aannemerscombinatie VeenIX en kan alles vertellen over de verschillende stappen die bij de aanleg van de verdiepte ligging van de A9 genomen worden en  de uitdagingen die daarbij ondervonden worden. Verder komt Bert Jan Zandhuis, verkeersmanager bij Rijkswaterstaat, vertellen wat er allemaal komt kijken bij het afsluiten van een snelweg. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen.

Tijdens de presentatie kunnen kijkers vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen in de studio. Als uw vraag niet tijdens het webinar beantwoord kan worden, dan ontvangt de vragensteller het antwoord later via de mail. De online bijeenkomst wordt ook opgenomen, zodat die later ook terug te kijken is.

Aanmelden voor het webinar kan via https://channel.royalcast.com/landingpage/a9baho/20230921_1/

INLOOPMARKT

De inloopmarkt wordt op donderdag 28 september van 19.00 tot 20.30 uur gehouden in Schouwburg Amstelveen. Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Er is geen centrale plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt. Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden en kunnen binnenlopen wanneer hen dat uitkomt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie