Afrit 4 van de A9.
Afrit 4 van de A9. Google Streetview

Afrit 4 van A9 bij Amstelveen-oost van 2 tot 5 december afgesloten

2 december 2022 om 09:30 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN In de periode van vrijdag 2 december 20.00 uur tot maandag 5 december 05.00 uur is afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel van de A9, komende vanuit de richting Schiphol, afgesloten. Bovendien is deze afrit in de nachten van 1 op 2 december en van 5 op 6 december afgesloten van 23.00 tot 05.00 uur.

In opdracht van Rijkswaterstaat, verbreedt aannemer VeenIX de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting. Ter hoogte van Amstelveen wordt de A9 verdiept aangelegd.


OMLEIDING Er is een omleiding ingesteld. Hierbij dient het verkeer rekening te houden met circa 10 minuten extra reistijd. Verkeer komende vanuit de richting Schiphol rijdt de afgesloten afrit voorbij en wordt dan omgeleid via de A2, om vervolgens te draaien bij de afslag Abcoude en rijdt via knooppunt Holendrecht terug over de A9. Aan die zijde van de A9 is afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel wel open. Het lokale verkeer vanuit Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen wordt met gele borden omgeleid.

Om de verbreding van de snelweg ter plaatse mogelijk te maken, wordt afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel naar het zuiden verlegd. De verlegde afrit wordt maandag 5 december om 05.00 uur in gebruik genomen.


Illustratie: Rijkswaterstaat

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie