De verkeersregelinstallatie bij het kruispunt Hammerskjöldsingel/Beneluxbaan wordt de komende weken vervangen.
De verkeersregelinstallatie bij het kruispunt Hammerskjöldsingel/Beneluxbaan wordt de komende weken vervangen. Google Streetview

Afsluiting deel Hammerskjöldsingel in Westwijk wegens werkzaamheden

Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN In verband met werkzaamheden wordt de Hammerskjöldsingel van 15 tot en met vrijdag 26 augustus in één rijrichting afgesloten tussen de Rosa Spierlaan en de Beneluxbaan. Bij het kruispunt met de Beneluxbaan wordt de verkeersregelinstallatie vervangen. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Bovenkerkerweg, via de Legmeerdijk of via de Noorddammerweg. Het voetpad en het fietspad zijn ter hoogte van de Beneluxbaan sinds 8 augustus al afgesloten. Voetgangers en (brom)-fietsers kunnen daar via de onderdoorgang naar de overkant van het kruispunt. 

Ook elders in Amstelveen vinden de komende weken wegwerkzaamheden plaats. Zo wordt er tot en met vrijdag 26 augustus gewerkt ter hoogte van de kruising Nesserlaan/Bovenkerkerweg. Daar wordt een zogenaamde voorbelasting aangebracht voor het realiseren van een extra opstelvak op de Bovenkerkerweg. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met in- en uitrijdend vrachtverkeer.

VIJVERLAAN Tot en met vr?dag 26 augustus wordt de Vijverlaan in Patrimonium in fases afgesloten in verband met herbestratingswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de Amsterdamseweg en de Molenweg.

SCHILDERSBUURT In de Schildersbuurt in het Stadshart legt Liander tot en met vijdag 12 september in verschillende fases kabels en leidingen aan. De werkzaamheden vinden vooral op het voetpad plaats, maar t?dens de uitvoering worden soms ook r?banen afgesloten

advertentie
advertentie