De locatie waar gewerkt wordt aan de tijdelijke brug over de A9
De locatie waar gewerkt wordt aan de tijdelijke brug over de A9 Google Streetview

Amsterdamseweg bij A9 in zuidelijke richting ruim week langer dicht

10 augustus 2021 om 13:03 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De Amsterdamseweg blijft ter hoogte van de A9 ruim een week langer dicht voor verkeer in zuidelijk richting dan aanvankelijk gepland. De aansluiting van de nieuwe tijdelijke brug op de Amsterdamseweg is pas op maandag 6 september gereed in plaats van op vrijdag 27 augustus, zoals eerder werd verwacht. Onverwachte extra werkzaamheden aan kabels en leidingen, hebben gezorgd voor een gewijzigde planning van de uitvoering.

De Amsterdamseweg blijft nu ter hoogte van de A9 tot maandag 6 september 5.00 uur in zuidelijke richting dicht voor het gemotoriseerd verkeer. Het verkeer van Amstelveen-noord naar Amstelveen-zuid wordt omgeleid via de Keizer Karelweg. 

De weg blijft wel open voor verkeer in noordelijke richting. Anders dan eerder gemeld blijft dat ook zo in het weekend van vrijdag 13 augustus tot maandag 16 augustus. Volgens de inmiddels gewijzigde planning zou het viaduct over de A9 komend weekend in beide richtingen afgesloten worden. De afsluiting geldt nu ook komend weekeinde alleen voor verkeer in zuidelijke richting.

OMLEIDING FIETSERS Voor fietsers is het viaduct in de Amsterdamseweg over de A9 wel in beide richtingen afgesloten tot 6 september 19.00 uur. De omleiding voor fietsers loopt via het Kazernepad. Voetgangers kunnen het viaduct wel gebruiken via het voetpad aan de oostkant van het viaduct.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie