Afbeelding
Gerrit Serne

Fietsrondleidingen langs werk aan A9

20 juli 2021 om 17:00 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Rijkswaterstaat verzorgt rondleidingen op de fiets langs het werk aan de A9. De werkzaamheden aan de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht zijn in volle gang. Er is veel te zien én te vertellen over de bouwwerkzaamheden. Er zijn rondleidingen op de woensdagen 21 en 28 juli, 4 en 11 augustus van 13.30 tot 16.00 uur.

Zoals over de technische uitdagingen van de bouw van de verdiepte ligging, de aanleg van de tijdelijke extra rijstroken (bypass) bij Amstelveen en hoe de snelweg verbreed wordt en deels verdiept terwijl de weg open blijft. Over deze en andere onderwerpen wordt meer verteld tijdens de fietsrondleidingen langs de A9.
De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats in Amstelveen. Er wordt verzameld in bezoekerscentrum Amstelveen Inzicht, Stadsplein 103 (boven boekhandel Venstra en de bibliotheek).

Na een korte presentatie over de A9 en de werkzaamheden stappen de groep op de fiets. Deelnemers nemen hun eigen fiets mee.

Inschrijven kan via de inschrijfpagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie