Afslag 5 gaat vanaf vrijdagavond 9 juli dicht.
Afslag 5 gaat vanaf vrijdagavond 9 juli dicht. Google

Afrit 5 Amstelveen-Stadshart vanuit richting Badhoevedorp van 9 juli tot 30 augustus dicht

4 juli 2021 om 13:30 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Komende week is de A9 van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht iedere avond en nacht dicht van 22.00 uur tot 05.00 uur. Vanaf vrijdag 9 juli 20.00 uur gaat dan de afrit 5 Amstelveen-Stadshart aan de zuidkant van de A9 komende vanuit de richting knooppunt Badhoevedorp dicht. Dat duurt tot en met maandag 30 augustus 05.00 uur. 

OMLEIDING Verkeer komende vanuit de richting Haarlem/Schiphol, met bestemming Amstelveen-Stadshart, kan keren bij afrit 4 Ouderkerk aan de Amstel en vervolgens afrit 5 Amstelveen-Stadshart aan de noordzijde van de A9 nemen.

Vanaf vrijdag 9 juli 20.00 uur tot en met maandag 30 augustus 05.00 uur is ook oprit 5 Amstelveen-Stadshart, richting knooppunt Holendrecht dicht. Verkeer vanuit Amstelveen noord richting knooppunt Holendrecht wordt omgeleid via de Mr. G. Groen van Prinstererlaan naar oprit 4 Ouderkerk aan de Amstel. Verkeer vanuit Amstelveen zuid richting knooppunt Holendrecht wordt omgeleid via de Van der Hooplaan, Sportlaan, Beneluxbaan en Laan van Langerhuize naar oprit 4 Ouderkerk aan de Amstel.

De afsluitingen zijn nodig vanwege werkzaamheden voor de verbreding van de A9. VeenIX gaat onder andere de tijdelijke bruggen voor de Amsterdamseweg en het Kazernepad bouwen, damwanden aanbrengen en het kruispunt bij de Keizer Karelweg, ter hoogte van de op- en afrit van aansluiting 5 en de Burgemeester Rijnderslaan, opnieuw inrichten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie