Afbeelding
Rijkswaterstaat

Vanaf 5 juli Kazernepad in beide richtingen dicht, vanaf 19 juli Amsterdamseweg (deels) dicht

28 juni 2021 om 15:26 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Aannemer VeenIX start op 5 juli met de werkzaamheden om de tijdelijke brug bij het Kazernepad aan te laten sluiten op de lokale wegen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 16 juli. Het Kazernepad is deze periode in beide richtingen afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Amsterdamseweg.

Na het inhijsen van de brugdekken die komende twee weken in de nacht gepland staan, is de volgende stap het aansluiten van de lokale wegen op de tijdelijke bruggen bij het Kazernepad en de Amsterdamseweg. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige afsluiting, het storten van zand om de grond te verstevigen, asfalteren en bestraten van de nieuwe wegen, aanbrengen van belijning en verkeerslichten. Als de werkzaamheden bij het Kazernepad afgerond zijn, begint VeenIX met de aansluiting van de tijdelijke brug bij de Amsterdamseweg. Zo is er op relatief korte afstand van elkaar altijd een punt waar fietsers en voetgangers de A9 kunnen passeren.
KAZERNEPAD Vanaf maandag 5 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 16 juli 19.00 uur is het Kazernepad in beide richtingen afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen in deze periode gebruik maken van de Amsterdamseweg om de A9 te passeren. De extra reistijd is circa 5 minuten (fietsers).

Tekst gaat verder onder de foto.



AMSTERDAMSEWEG De Amsterdamseweg wordt voor fietser en voetgangers in beide richtingen afgesloten vanaf maandag 19 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 27 augustus 19.00 uur. De omleiding loopt via het Kazernepad.
Voor gemotoriseerd verkeer is de Amsterdamseweg vanaf maandag 19 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 13 augustus 20.00 uur van noord naar zuid afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleiding loopt via de Keizer Karelweg.
WEEKEND In het weekend van vrijdag 30 juli vanaf 20.00 uur tot maandag 2 augustus 5.00 uur is de Amsterdamseweg open voor gemotoriseerd verkeer in verband met de aanleg van de DDI (kruispunt Keizer Karelweg).

BEIDE RICHTINGEN Van vrijdag 13 augustus 20.00 uur tot maandag 16 augustus 5.00 uur is de Amsterdamseweg in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleiding loopt via de Keizer Karelweg.

De extra reistijd is circa 5 minuten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie