De rotonde bij Laan van de Helende Meester.
De rotonde bij Laan van de Helende Meester. Google

Groenelaan vanavond en vannacht dicht

24 juni 2021 om 14:30 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De Groenelaan wordt van donderdag 24 juni 19.00 uur tot vrijdag 25 juni 5.00 uur afgesloten. Er vinden in twee fases herstelwerkzaamheden aan de asfaltverharding plaats.

Tijdens fase 1 van 19.00 tot 23.00 uur, is de aansluiting van de Sportlaan met de Groenelaan dicht. Winkelcentrum Groenhof en woningen blijven bereikbaar via de Groenelaan. Verkeer op de Groenelaan dient rekening te houden met verkeershinder. Het verkeer wordt op de Groenelaan geregeld door verkeersregelaars.

Fase 2 duurt van 23.00 tot 5.00 uur. Dan wordt de rotonde Groenelaan/Laan van de Helende Meesters aangepakt. Het westelijke deel van de Laan van de Helende Meesters is bereikbaar via de Nicolaas Tulplaan en aansluiting Laan van Langerhuize (tijdelijk tweerichtingsverkeer). Ziekenhuis Amstelland is bereikbaar via de aansluiting met de Burgemeester Boersweg.
VERKEERSHINDER Voor doorgaand autoverkeer worden omleidingen geplaatst. Ter hoogte van de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de heer R.J. van Lammeren, projectleider van de gemeente Amstelveen, 020-540 4117.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie