Afbeelding
(Foto: Irvin W. van Hemert)

Snelweg A9 van 28 juni tot en met 8 juli op acht doordeweekse nachten dicht

24 juni 2021 om 08:30 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Aannemer VeenIX is in mei begonnen met het aanleggen van de landhoofden voor de tijdelijke bruggen bij het Kazernepad en de Amsterdamseweg. In het weekend van 18 tot 21 juni zijn de middensteunpunten geplaatst. De volgende stap is het inhijsen van de dekken van de bruggen. Deze werkzaamheden staan gepland vanaf maandag 28 juni tijdens 8 doordeweekse nachten van 22.00 uur tot 5.00 uur.

Omdat vanaf de A9 gewerkt wordt, moet de snelweg dicht tijdens het inhijsen van de brugdelen. Het afsluiten van de A9 mag alleen in de avonden, nachten en weekenden zodat verkeersdrukte op doordeweekse dagen voorkomen wordt. Tijdens het inplannen van werkzaamheden, maakt VeenIX altijd een afweging tussen veiligheid, omgevings- en verkeershinder.

AFSLUITING HOLENDRECHT RICHTING BADHOEVEDORP Van maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli is de A9, vanaf knooppunt Holendrecht tot knooppunt Badhoevedorp iedere avond en nacht dicht van 22.00 uur tot 5.00 uur.
Verkeer komende vanuit de richting Almere/Utrecht richting Badhoevedorp, wordt omgeleid via de A2, A10 en de A4. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N522, s108 en s109.


Omleiding nachtafsluitingen richting Badhoevedorp, hierboven beschreven. (Illustraties: Rijkswaterstaat)

AFSLUITING BADHOEVEDORP RICHTING HOLENDRECHT Vanaf maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli is de A9 vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht iedere avond en nacht dicht van 22.00 uur tot 05.00 uur.
Verkeer komende vanuit de richting Haarlem/Schiphol, richting knooppunt Holendrecht, wordt omgeleid via de A4, A10 en de A2.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie