Afbeelding
GVB

Maak kennis met lijn 25 en vraag het gratis probeerpakket aan

3 juni 2021 om 12:10 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De Amstelveenlijn rijdt als lijn 25 alweer sinds 13 december 2020 zijn route tussen Station Zuid en Amstelveen Westwijk. Een half jaar met een lange lockdown die voor veel mensen reden was om het openbaar vervoer zoveel mogelijk te vermijden. Nu iedereen weer onbeperkt mag reizen met het openbaar vervoer wil het GVB de gebruikers kennis laten maken met deze nieuwe lijn 25 en biedt daarom een gratis probeerpakket aan.
Mensen die wonen of werken in Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeer of Kudelstaart kunnen het Lijn 25 probeerpakket aanvragen.

Het pakket bevat twee gratis GVB dagkaarten waarmee 24 uur lang met lijn 25 gereisd kan worden maar ook in alle andere GVB-trams, (nacht)bussen en metro’s. Daarnaast zijn er kortingsbonnen van diverse ondernemers langs de route van lijn 25 en een plattegrond met de route van lijn 25.

Er mag per postcode en e-mailadres tezamen maximaal één Lijn 25 probeerpakket aangevraagd worden. De actie loopt van dinsdag 1 tot en met maandag 21 juni of mogelijk eerder, want op = op. Na aanvraag wordt het pakket uiterlijk in week 27 (5 tot en met 11 juli) per post thuisgestuurd.

Meer informatie op gvb.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie