Afbeelding
Pixabay

Gratis online opfriscursus voor ervaren verkeersdeelnemers

15 maart 2021 om 14:05 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Ervaren Amstelveense verkeersdeelnemers van 60 jaar en ouder die graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels, kunnen zich aanmelden voor de online opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland die wordt gehouden op dinsdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur.

 Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland worden deelnemers in twee uur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn: denk bijvoorbeeld aan de turborotondes, verkeersborden en nieuwe belijningen. Ook ontvangen deelnemers praktische adviezen en  is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.
De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis.

Voor inwoners van de gemeente Amstelveen is plaats voor vijftien deelnemers. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.
De bijeenkomst vindt online plaats. Na bevestiging van deelname ontvangt de deelnemer een link om aan te sluiten. Inschrijven kan tot uiterlijk 2 april via steunpuntwest@vvn.nl onder vermelding van aanhef, voorletters, achternaam, adres, postcode, plaats, geboortedatum en telefoonnummer.
Wie benieuwd is hoe het met zijn of haar verkeerskennis gesteld is, kan nu al de test doen op de website Opfriscursus Veilig Verkeer Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie