Werkzaamheden op de A9 die in het weekend van 2 tot 5 februari zijn uitgevoerd.
Werkzaamheden op de A9 die in het weekend van 2 tot 5 februari zijn uitgevoerd. Rijkswaterstaat/Gerrit Serne

A9 komend weekend dicht vanaf Holendrecht tot afrit Amstelveen-Stadshart

29 februari 2024 om 12:50 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De A9 wordt van vrijdag 1 maart 20.00 uur tot maandag 4 maart 5.00 uur in verband met werkzaamheden afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart. Verkeer richting Schiphol/Haarlem wordt omgeleid via de A2, A10 en A4 en moet rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd. 

Komend weekend wordt de verlegde noordelijke rijbaan klaar gemaakt voor ingebruikname door het verkeer. Ook wordt afrit 5 Amstelveen-Stadshart aangesloten op de verlegde rijbanen. Op maandagochtend 4 maart rijdt al het verkeer over de verlegde rijbaan. Het weekend van 1 tot 4 maart is voorlopig het laatste weekend met afsluitingen op de A9 ter hoogte van Amstelveen en Ouderkerk.

In de afgelopen weken is de A9 zowel ten westen van knooppunt Holendrecht als bij het viaduct over de Beneluxbaan verlegd om ruimte te maken voor de verbreding van viaducten. Om te zorgen dat het verkeer daar zo min mogelijk hinder ondervindt, worden deze werkzaamheden  in weekenden uitgevoerd zodat de weg op de maandagochtenden weer klaar was voor gebruik. 

(Tekst gaat door onder de foto) 
Werkzaamheden die in het weekend van 2 tot 5 februari zijn verricht. Foto: Rijkswaterstaat/Gerrit Serne

Tijdens de weekendafsluiting is de reisadviesdienst Ask&GO 24/7 actief. Via WhatsApp en Facebook Messenger kunnen reizigers een persoonlijk reisadvies opvragen. Tussen 8.00 uur en 22.00 uur worden vragen direct beantwoord. Voor meer informatie: www.askandgo.nl

Hieronder een kaartje van Rijkswaterstaat met de omleidingsroute:


Illustratie: Rijkswaterstaat

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie