Afbeelding
Aangeleverd

Per fiets op pelgrimstocht door RK Parochie Amstelland

14 september 2022 om 13:00 Religie

AMSTELVEEN RK Parochie Amstelland nodigt de parochianen uit voor de Pelgrimstocht op zaterdag 24 september vanaf 10.15 uur. Het verbinden en vergroten van ‘de olievlek’ staat daarbij voor de parochie centraal. ‘Wij wensen van harte dat er veel parochianen gaan meedoen, want dit is een mooie manier om elkaar (nog beter) te leren kennen.’

Alle parochianen van RK Parochie Amstelland kunnen meedoen aan deze Pelgrimstocht langs de vijf locaties. Het wordt een fietstocht, maar als fietsen niet meer gaat is een afwijkend vervoermiddel mogelijk. Samen met een aantal kennissen een auto delen om de route af te leggen is ook een mogelijkheid.

De start is om 10.15 uur bij De Goede Herder aan de Van Boshuizenstraat 420 te Amsterdam-Buitenveldert. Elke deelnemer ontvangt een duidelijke route-/stempelkaart met aankomsttijden op de locaties. Vanaf die momenten worden deelnemers ontvangen door een van de organisatoren. Op elke locatie is er een activiteit en/of eten/drinken. Denk daarbij aan koffie, thee, lunch, muziek, zang en/of een rondleiding en aan het eind een aangeklede borrel. Ook bij regen gaat de Pelgrimstocht gewoon door. Parochianen dienen zich van van tevoren op te geven voor deelname. Dit kan tot uiterlijk zondag 18 september via mail aan olievlek@rkamstelland.nl of een berichtje aan 06-53645611 onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mailadres en kerklocatie. 

De organisatie gaat ervanuit dat deelnemers de hele Pelgrimstocht meemaken vanaf start bij De Goede Herder tot aan de finish bij de Sint Urbanuskerk Bovenkerk. Graag aangeven als het anders is. Aanmelding per mail heeft de voorkeur maar eventueel kan ook mondeling worden aangemeld bij een van de organisatoren: Will Jutte (Geloofsgemeenschap HGUB - Bovenkerk), Ank Jonker (Titus Brandsmakerk), Paul Liesker en Trudy de Ruiter Jansen (Urbanuskerk - Ouderkerk ad Amstel), Maartje Strengers en Leo van Vliet (De Goede Herder), Marian den Blanken en Richard Nieuwenhuizen (Augustinuskerk). Het programma duurt tot circa 17.30 - 18.00 uur.
Voor meer informatie: olievlek@rkamstelland.nl of bel 06-53645611.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie