Binnen in De Meerkamp is alleen het wedstrijdbad geopend. Daarnaast kunnen liefhebbers dagelijks terecht in het buitenbad.
Binnen in De Meerkamp is alleen het wedstrijdbad geopend. Daarnaast kunnen liefhebbers dagelijks terecht in het buitenbad. AmstelveenSport

Nog niet bekend hoelang herstel binnenbaden De Meerkamp gaat duren

5 september 2022 om 15:02 Recreatie

AMSTELVEEN Op dit moment is nog niet aan te geven hoelang de herstelwerkzaamheden aan een aantal binnenbaden in zwembad De Meerkamp gaan duren. Het golfslagbad, het warmwaterbad en het instructiebad blijven daardoor tot nader bericht dicht. Voorlopig is binnen alleen het wedstrijdbad open. Daarnaast kunnen zwemliefhebbers dagelijks van 8.00 tot 17.30 uur terecht in het buitenbad. Van 8.00 tot 10.00 uur is het buitenbad geopend voor banenzwemmen en van 10.30 uur tot 17.30 uur voor recreatief zwemmen.

AmstelveenSport maakte vorige week bekend te kampen met een onvoorzien technisch probleem wat leidt tot extra werkzaamheden aan een aantal binnenbaden van zwembad De Meerkamp. De afgelopen week is hard gewerkt om het probleem in kaart te brengen en deze week is begonnen met de werkzaamheden die het probleem moeten verhelpen. ‘Helaas is op dit moment nog niet aan te geven hoe lang de werkzaamheden gaan duren,’ aldus AmstelveenSport. 

Voorlopig blijft binnen alleen het wedstrijdbad open. Zie voor openingstijden: meerkamp.nl/openingstijden. Om zwemmers de mogelijkheid te geven om daarnaast van meer badengebruik te maken, is het buitenbad met ingang van woensdag 31 augustus opnieuw dagelijks geopend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie