Robert Mathijsen (links) en Michel Becker tonen op een gesloten terras het boek vol recepten van de lokale chefs.
Robert Mathijsen (links) en Michel Becker tonen op een gesloten terras het boek vol recepten van de lokale chefs. PR

Actie Help de Horeca verlengd voor onbepaalde tijd

21 oktober 2020 om 12:30 Recreatie

AMSTELVEEN De horeca staat momenteel onder grote druk. De bedrijven halen alles uit de kast om tijdens en ook na deze coronacrisis overeind te blijven.

Ten tijde van de eerste lock down in maart, ontstond er op initiatief van Robert Mathijsen (Artdirector van Makes Sense) en Michel Becker (voormalig horecaondernemer en bestuurder bij KHN) het idee om deze branche te ondersteunen door de uitgifte van een receptenboek, waarin restaurants zich niet alleen kunnen presenteren maar hierbij ook aanbiedingen en take away acties aangeven.

Dit boek, met ook honderden euro’s aan kortingen, ontvangen gasten bij de deelnemende horecabedrijven gratis bij aanschaf van een diner- of lunchbon ter waarde van 50 euro. Het boek is voor 9,50 euro te koop bij diverse boekhandels en speciaalzaken.

Wethouder Floor Gordon schrijft in haar voorwoord: ‘Dit kleurrijke boek met prachtige foto’s en zonder winstoogmerk, is ter promotie van onze lokale horeca. Een initiatief wat wij vanuit de gemeente Amstelveen van harte ondersteunen.’

Nu de crisis nog voort duurt hebben de initiatiefnemers en uitgever besloten, in samenspraak met de horeca, deze actie (dus ook de in het boek vermelde kortingen), te verlengen voor onbepaalde tijd.

Het boek is een mooi cadeau voor de komende feestdagen. De horeca hoopt alle gasten weer spoedig te mogen ontvangen.

Deelnemende horecabedrijven zijn: Aan de Poel, Abina, ANNA, Bar Dixie, Bistro Nice, BLVD, Brasserie 10, Brasserie Paardenburg, Buenos Aires, Damso Korean, Day Foodbar, De Jonge Dikkert, Du Monde, Golden Bird, Grand Café All Sports, Gusta World of Pizza, Haddock Grillclub, India Port, Kokusai, Restaurant Colijn, Restaurant Kronenburg, Royal San Kong, Silversant, The Winekitchen at Sea, Veri Sapori, Villa Borghese en The Beachclub.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie