Een rondleiding door de wijngaard of genieten van een glas wijn op het terras bij De Amsteltuin.
Een rondleiding door de wijngaard of genieten van een glas wijn op het terras bij De Amsteltuin. Naomi Heidinga

Fietstocht langs lokale ondernemers Amstelland

11 september 2020 om 07:36 Recreatie

AMSTELVEEN JCI Amsterdam-Amstelland verzorgt zaterdag 26 september een fietstocht langs lokale ondernemers om hen een steuntje in de rug te geven. Deze coronatijd is voor niemand makkelijk en ook de leden van JCI Amsterdam-Amstelland beseffen dat terdege.

De route van ongeveer dertig kilometer zal om 10.00 uur beginnen (en eindigen) bij de Amsteltuin en leidt de fietsers langs onder meer de Biertuin van KEK!, de Naeckte Brouwers in de Anna kerk, de Pluktuin en boerderij Polderzicht. Tijdens elke stop zal de lokale ondernemer vertellen over zijn of haar activiteiten, kunnen producten geproefd worden en is er de mogelijkheid om lokale producten in te slaan. De fietstocht is voor iedereen geschikt. Het enige dat nodig is, is een fiets. Ook zullen de richtlijnen met betrekking tot corona in acht worden genomen. Deze fietstocht wordt gesponsord door Rabobank Amstel & Vecht.

Aanmelden kan via deze link  of kijk op www.jciaa.nl

JCI Amsterdam-Amstelland is een deel van een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. JCI is een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. De ongeveer 2.000 leden verdeeld over bijna 80 Kamers in Nederland, richten zich op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van henzelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Wie wil bijdragen aan positieve veranderingen in zijn of haar omgeving, nieuwe mensen wil leren kennen, het zakelijk netwerk wil uitbreiden of zoekt naar een internationaal netwerk, kan kijken op www.jciaa.nl voor meer informatie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie